0


Klassiek & Verfijnd

Maik Kuijpers (voormalig chef van de Librije) opende in februari 2019 een nieuwe hotspot in Amsterdam, Brasserie Carstens! De brasserie brengt met haar herkenbare smaken de boerderij terug naar de stad. Alle ingrediënten komen uit eigen grond en wateren of hebben een duidelijke link met Nederland. Kortom: Niets te vergezocht, gewoon lekker.
 

Je vindt Carstens op een zeer centrale plek: tegenover het Centraal Station van de hoofdstad, op de hoek van de Prins Hendrikkade en het Damrak. Midden in het bruisende hart van Amsterdam. Dat maakt Carstens een uitstekende plek om een citytrip te beginnen of juist af te sluiten.
 

Laat je verrassen en verwennen met al het moois wat de Nederlandse bodem ons te bieden heeft!


Menu van restaurant
Carstens

Voorgerechten (o.a.)

Hollandse Garnalen
Licht pittig in krokante kropsla

€ 16.00

Grofgesneden biefstuk
Zure bom en pijpjeskruid

€ 14.00


Hoofdgerechten (o.a.)

Baambrugsbig
Zacht gegaarde varkenswangen in jus

€ 19.00

Zeeduivel
Gerookte IJsselmeerpaling, aardappel en Amsterdamse dwarsliggers

€ 21.00


Geschreven over restaurant Carstens

img

Brasserie Carstens Amsterdam: bijna open! (en wij mochten proeven) | WijnSpijs Magazine

De voormalige chef van De Librije opent een nieuw restaurant en wij mochten voorproeven! Lees verder over Brasserie Carstens in Amsterdam.

www.wijnspijs.nl

img

Carstens in Amsterdam: nuchtere Hollandse brasserie met een eigentijdse twist - Culy.nl

Spruitjes aan de stronk en boerenkool Caesar-stijl: bij brasserie Carstens in Amsterdam (van een ex-Librije chef!) eet je Hollands, met een toffe twist.

www.culy.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?