0


Classy & Cool

Alles wat in de ochtend wordt geoogst, ligt bij De Kas tijdens de lunch en het diner op je bord. Alle ingrediënten komt uit de eigen kweekassen en dat is te proeven in de verfijnde gerechtjes.

 

De gerechten worden aangevuld met vis of vlees maar de groenten zijn toch echt waar het om draait! De kas werkt met vaste menu’s. Tijdens de lunch kan gekozen worden voor een 3- of 4-gangen menu en voor het diner een 5- of 6-gangen menu. Geen à la carte en daarom altijd verrassend!

 

De eerlijke visie op eten wordt aangevuld met de zorgvuldig uitgekozen wijnen. De wijnen zijn in balans en vol karakter. 

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 36,50

Geschreven over restaurant De Kas

img

Wim de Beer en Jos Timmer nieuwe eigenaren Restaurant De Kas

Chef-koks Wim de Beer en Jos Timmer zijn de nieuwe eigenaar van Restaurant De Kas in Amsterdam. Zij hebben gezamenlijk het bedrijf overgenomen van Gert Jan Hageman, die het restaurant met bijbehorende kwekerij oprichtte in 2001. Sinds maart 2017 hebben Wim de Beer en Jos Timmer als chefs samen al de leiding in de keuken van De Kas. Het duo werkte daarvoor samen als chefs bij sterrestaurant Rijks in Amsterdam. De Beer werkte …

www.missethoreca.nl

img

De Kas (Amsterdam) verkozen tot beste biologische restaurant

De winnaars van de eerste editie Restaurant Awards 2019 zijn zojuist bekend gemaakt. In twaalf uiteenlopende categorieen hebben de vijfhonderd beste chefs van Nederland een stem mogen uitbrengen…

www.biojournaal.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?