0


Hip & Happening

Kompaan is niet alleen een bar, maar ook een brouwerij en inmiddels een bekende naam in Den Haag en omstreken. Je komt hier voor avontuurlijk bier, ze schenken ruim 20 biertjes van de tap, en het heerlijke terras aan het water op de Binckhorst.

 

Ambacht en kwaliteit komen zowel bij de gerechten als de bieren naar voren. Combineer een huisgerookt BBQ-gerecht met een bijzonder speciaalbiertje

 

Oude kranen uit vroeger tijden versieren het terrein en er is regelmatig live muziek, om na zo’n heerlijke burger en bier nog even na te genieten. Als je in Den Haag bent, of misschien alleen maar in de buurt, dan moet je even langswippen bij deze leuke bar.

Geschreven over restaurant Kompaan

img

Kompaan Brouwerij & Bar

Kompaan is een heuse Haagse bierbrouwer met bar annex proeflokaal in de Binckhorsthaven. Op deze industriele locatie met terras en prachtig uitzicht op binnenhaven en fabrieken hebben twee kompanen, Jasper en Jeroen, in 2015 hun droom gerealiseerd: het brouwen van typisch Haagse bieren. Niet alleen ontstaan bij Kompaan in Den Haag bieren met geuzennamen als Bondgenoot en Bloedbroeder, in de Craft Beer Bar kun je vier dagen per week genieten van tientallen ter plekke gebrouwen bieren en heerlijke gerechten als briskets en pulled pork met huisgemaakte barbecuesaus.

denhaag.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?