0

Restaurants Den Haag

Zoek restaurants op:

En/Of op Prijsniveau

De leukste culinaire evenementen in Den Haag:


Evenementen in Den Haag

De 31 beste restaurants om uit eten te gaan in Den Haag

de Basiliek

Korte Houtstraat 4-A€€€

The Penthouse

Rijswijkseplein 786€€€

De Salon van Fagel

Noordeinde 140cCottontree City

Lange Voorhout 98€€€

6&24

Nobelstraat 13€€€

Publique

Anna Paulownaplein 4€€€

Cafe Blossom

Anna Paulownastraat 70CGlaswerk Den Haag

Fokkerkade 14€€

Rebelz op de Binckhorst

Junostraat 127Fouquet

Javastraat 31a€€€

Eten bij Werelds

Bierkade 16A€€

Rootz

Grote Marktstraat 14Humphrey's Den Haag

Molenstraat 8-10Kurk

Mallemolen 12aVincenzo's Osteria

Tasmanstraat 129€€

Vincenzo's

Prins Hendrikstraat 75Kaai 13

Dunne Bierkade 13€€

Brody's

Korte Molenstraat 2Le Moulin Fou

Mallemolen 4€€

Basaal

Dunne Bierkade 3€€€

Smoked Bar.B.Q.

Torenstraat 49€€

The Court

Groenewegje 115Grand Central Food Market

Kon. Julianaplein 17€€

Chiapas Taco Cartel

Prins Hendrikstraat 105Wicked Wines

Bazarstraat 42€€

Bink Rooftop

Binckhorstlaan 36, M-gebouw, 5e verdieping€€

Kompaan

Saturnusstraat 55€€

ROEM'S Streetfood Culinair

Binckhorstlaan 131€€

De Koets

Noordeinde 142€€€

Brasserie Buitenhof

Kettingstraat 1-B€€

Bouzy

Mauritskade 95€€

Restaurants op de kaart

Over restaurants Den Haag

Vlakbij de kust gelegen is Den Haag een ideale stad voor een weekendje weg. De stad biedt ruim voldoende mogelijkheden tot winkelen, maar ook de liefhebber van kunst en cultuur komt zeker aan zijn trekken. Wanneer je een culinaire wandeling door Den Haag maakt, langs diverse restaurants, kom je ogen,oren en vooral tijd te kort om alles te kunnen zien wat deze stad te bieden heeft. Benut daarom de hele dag en sluit af met een culinaire wandeling.

Hoewel Den haag natuurlijk niet de hoofdstad is van Nederland, wordt ons land wel vanuit deze stad bestuurd. Een bezoek aan het Binnenhof mag dan ook eigenlijk niet ontbreken als je door de stad wandelt. Een goed begin van de dag dus, voor je eerste restaurant bezoek. Het Torentje, de Ridderzaal en het Mauritshuis zijn door middel van een rondleiding te bezoeken. Online reserveren is wel aan te raden.

Vlakbij het binnenhof, aan de Lange Voorhout staat een klein paleisje dat helemaal gewijd is aan het werk van onze Nederlandse trots: M.C. Escher. Dit pand dat door koningin Emma is bewoond tot haar dood in 1934, is ook door Koningin Wilhelmina, Juliana en Beatrix gebruikt als werkpaleis. Tegenwoordig kunnen bezoekers genieten van het werk van Escher in dit pand. De tweede verdieping staat vol met innovatieve attracties waardoor je deel wordt van de wereld van Escher. Spannende vloeren, magische wanden en kinderen die groter zijn dan hun ouders: het kan allemaal.

Winkelen kan in Den Haag ook uitstekend. Niet voor niets is Den haag van 2013 tot 2015 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. In de Grote Marktstraat vind je de grotere bekende warenhuizen en rond de Koninklijke paleizen zijn verschillende gezellige straatjes en pleinen met boetiekjes, speciaalzaken en vintageshops waar de echte modeliefhebber zijn hart kan ophalen. In deze buurt zijn ook de leukste terrasje en restaurants te vinden om na al dat wandelen even bij te komen met wat lekkers.

Den Haag leent zich uitstekend om te wandelen en restaurants te bezoeken, dus ideaal voor een culinaire wandeling. En wanneer je meerdere dagen in Den Haag bent kun je ook een middag lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen.