Op loopafstand van het Centraal Station, het Binnenhof en het Mauritshuis, vind je restaurant De Basiliek. Gelegen in de gezellige Korte Houtstraat, op de hoek van het Plein en de Korte Poten.
Het team van De Basiliek is van oorsprong Italiaans, maar de kaart kent tegenwoordig ook genoeg Franse invloeden. De dames en heren van De Basiliek doen er alles aan om jou welkom te laten voelen. Eigenlijk precies zoals bij een echte Italiaanse familie.
Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat jezelf verwennen met al dat heerlijks uit de Zuid-Europese en Mediterrane keuken.
In 2020 opent The Harbour Club weer in Den Haag. Deze keer niet in Scheveningen maar aan de Binckhorstlaan. Het belooft een prachtige rooftopbar te worden met uitzicht op de skyline van Den Haag. Het idee is grootst met 400 zitplaatsen en de unieke combinatie van dinner en dance met een internationale allure.
Het restaurant zal de typische Harbour vibe krijgen. Er komt een mix van vis, vlees en vegetarische gerechten op de menukaart en natuurlijk keuze uit diverse sushi rollen. In de weekenden is er entertainment met live DJ's en zangeressen of muzikanten!
Al bijna 20 jaar is Restaurant Basaal een begrip in het centrum van Den Haag. Gevestigd aan de historische en ontzettend gezellige Dunne Bierkade; één van de mooiste grachten in het centrum van Den Haag.
Restaurant Basaal is al jarenlang toonaangevend aan de Avenue Culinaire, dit is een reeks restaurants en cafés die ieder een uniek en internationaal aanbod brengen. Naast de mooiste wijnspijs-combinaties, heeft men hier ook een passie voor lokale brouwers en prachtige digestieven.
Restaurant Basaal is lid van Euro Toques, een club restaurants waarbij het gebruik van natuurlijke, bij voorkeur, streek- en seizoensgebonden producten centraal staat. Ook in 2019 is Restaurant Basaal weer bekroond met de BiB Gourmand in de Michelingids.
Restaurant Eten bij Werelds bevindt zich aan de zogenaamde Avenue Culinaire, op de altijd gezellige Bierkade in Den Haag. Er is een groot en zonnig terras aan de gracht, vlak naast de opstapplaats van stadsrondvaart de Ooievaart. Binnen voel je je meteen welkom, want het is hier oprecht huiselijk gezellig!
Bij Werelds kiezen ze er bewust voor om eerlijke producten te verwerken in de gerechten. De chef stelt om de week een nieuw verrassingsmenu samen. Hij combineert streek- en seizoensproducten met diverse smaken uit de wereld. Naast het menu van de chef is er ook een kleine menukaart. Zo is er voor ieder wat wils.
Op deze leuke plek worden de meest uiteenlopende smaken geserveerd en proef je het allerlekkerste uit alle wereldkeukens.
In 2019 heropende Joey de Kruijff wijnbar Pierre Par CP, en wat zijn wij daar blij mee! Want Pierre hebben we gemist als vaste prik voor fantastische wijnen in de Hofstad.
Pierre Par opereert nu onder de vleugels van Central Park in Voorburg. Dat betekent dat ze een aanspraak kunnen doen op een voorraad van maar liefst 750 verschillende wijnen. Maar ook voor non-alcoholische (warme) drankjes of een lekker biertje kun je terecht bij Pierre. Zowel binnen bij de openhaard als buiten op het terras.
De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast drie-,vier- of vijfgangenmenu te kiezen. Daarnaast staan er heerlijke barbites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen!
In een oud koetshuis in het levendige centrum van Den Haag kunt u een keuze maken uit de meer dan 300 bieren uit België en Nederland en genieten van de heerlijke maaltijden uit de ‘Lage Landen’ keuken. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van verse producten uit Nederland en België.
Hier zit je als een prinses. Of prins natuurlijk. Grenzend aan de paleistuinen is dit een heerlijk plekje!
De mooiste pareltjes zijn vaak moeilijk te vinden. Dat geldt ook voor restaurant Kurk. In een knus en gezellig autovrij straatje, de Mallemolen, ligt Kurk. De Hagenezen noemen dit gedeelte van het centrum graag liefkozend ‘Het Montmartre van Den Haag’. En als je door de straatjes loopt, snap je waarom.
De eigenaren zijn echte horecaliefhebbers met een robuuste visie. Zij hebben ervaren dat de gast geen trek heeft in poespas, maar in goed eten. Hier kun je lekker snoepen van heerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer.
Een glas wijn, een pincho (dat is een klein hapje), een biertje of diner, bij Kurk voel je je altijd thuis. In deze fijne plek in de Hofstad waan je je even weg uit de drukke stad.
Chefkok Dimitri Heinrichs kookt midden in het centrum van Den Haag volgens het principe van de twee S-en: Streek en Seizoen. Cottontree City is een sfeervolle en moderne stadsbistro met betaalbare, eerlijke en smaakvolle gerechten.
Ontzettende aanraders zijn de te bestellen signatuurgerechten. Dit zijn klassiekers, ontwikkeld door Dimitri, die de afgelopen jaren met veel succes op de menukaart hebben gestaan. Deze worden aangeboden voor een zacht prijsje.
De sommelier, zorgt voor de verrassende wijnselectie die regelmatig wisselt. Waarbij veel per glas of in een arrangement wordt geschonken.
Ontspannend genieten van het hoge culinaire niveau? Dan moet je bij 6&24 zijn. Rik en Saskia stonden beide jarenlang aan de zijde van Jonnie Boer van De Librije. Zelf hebben ze nu -eindelijk- een eigen zaak in het hartje van Den Haag!
Raquel en Jeroen staan te trappelen om mensen kennis te laten maken met de echte Spaanse keuken. Wat denk je van een Paëlla Mixta op het terras mét uitzicht op het Huygenspark?
Op het gezelligste hoekje van de Tasmanstraat in Den Haag, in een heel, heel, heel knus pand, kun je Vincenzo’s Osteria vinden. Hier kun je goed genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten met een funky twist.
Bij Vincenzo werken ze graag samen met lokale leveranciers, werken ze met pure en verse producten en speelt gezelligheid een grote rol. Natuurlijk proef je dat. Dus kom binnenkort eens aanwaaien en laat je omver blazen door de toffe en verleidelijke smaken van Vincenzo's Osteria!
Bij Gabri, het restaurant geleid door chef Gabri Santaroni en chef Tibor Pals - eerder werkzaam voor het gerenommeerde restaurant Portfolio - worden traditionele Italiaanse gerechten gecombineerd met invloeden uit de Aziatische en Mexicaanse keuken. Wat je kunt verwachten van een bezoek aan Gabri is een verrassende smaakbeleving, omdat de menukaart regelmatig wordt aangevuld met nieuwe en innovatieve gerechten. Verwacht bijvoorbeeld gerechten zoals Italiaanse bloedsinaasappel met coquille en koshō, of gefrituurd lasagneblad in de vorm van een 'tostada'. Kom langs en laat je verrassen door de onverwachte combinaties en overheerlijke smaken van Gabri!
Als je Mexico zegt dan denk je al gauw aan enorme hoeden, cactussen en mariachibands. Grote onzin en dat weten ze ontzettend goed bij het Taco Cartel. Laat het clichébeeld even varen en laat de jongens en meiden van het Cartel je meenemen naar Chiapas. De zuidelijkste staat van Mexico. Kortom: het andere Mexico.
Chiapas staat bekend om zijn prachtige natuur, zijn vriendelijke mensen en het uitstekende streetfood. Dat is precies wat je hier op je bord krijgt. Kruidige en kleurrijke gerechten zonder poespas. Zien we je snel bij het Taco Cartel? Hasta Luego!
Geïnspireerd door de internationale keuken wordt je bij Publique meegenomen op een smaakvol culinair avontuur. In de gezellige Zeeheldenbuurt van Den Haag kun je genieten van prachtige creaties op en naast het bord.
Bij Publique vormen eerlijke en pure ingrediënten de basis van al onze gerechten. De keukenbrigade laat zich inspireren door de internationale keuken, maar de nadruk ligt op de Franse en Italiaanse keuken. Wat een rijkdom aan smaken en mogelijkheden!
Dat ligt helemaal in lijn met de visie van Publique: van goed eten moet je met al je zintuigen kunnen genieten. Daarom geniet je hier niet alleen van het eten, maar ook van een stijlvol interieur met sprekende details. Tot ziens bij Publique!
Blossom is de gezelligste plek in het Haagse Zeeheldenkwartier als het gaat om koffie, ontbijt, high tea en lunch. Gelegen op de kruising van de Anna Paulownastraat met de Laan van Meerdervoort is Café Blossom in deze wijk niet meer weg te denken.
Blossom is dé uitvalbasis voor buurtbewoners om de dag vrolijk te beginnen met een perfecte espresso of een lekker ontbijt. Ook na een bezoek aan het Vredespaleis of Museum Mesdag is er altijd plek om te ontspannen tijdens een heerlijke lunch in deze frisse en kleurige zaak.
Ook voor een fijne borrel kun je hier trouwens prima terecht. Blossom heeft voor ieder wat wils en zoals ze zelf zeggen: 'Blossom bloeit op elk moment van de dag!'
Bij Wicked Wines kun je genieten van de Frans-Aziatische keuken onder genot van een wicked glas wijn. Kom lekker ’s middags genieten van een feestelijk bord sushi of kom wat later op de dag voor de uitbreide Wicked Platter (keuze uit oa. vegetarisch of vis). Ja, als je verrast wilt worden met een grote diversiteit aan gerechten, dan zit je bij Wicked Wines helemaal goed.
Op het mooie Anna Pauwlonaplein kun je heerlijk op het terras zitten. Hoewel het leeuwendeel van de tafeltjes in de winter richting de opslag verdwijnt, blijven er altijd een paar zitplaatsen staan die heerlijk verwarmd worden door de terrasheaters.
Ben je uitgegeten? Dan kun je bij Wicked Wines heerlijk vertoeven met een proeverij van Gin-Tonics. In de keuken wordt gewerkt met dagverse producten en dat proef je!
Kaai 13 is een gezellig restaurant, gevestigd in een historisch pand uit 1825 aan de prachtige Dunne Bierkade, midden in het centrum van Den Haag. Het restaurant is knus, maar wat misschien nog leuker is, is het mooie verwarmde terras aan de gracht. Hier is het ’s zomers en ’s winters goed toeven.
Net nieuw geopend aan de Dunne Bierkade is Kaai 13. Met een internationaal georiënteerde menukaart word je hier met veel enthousiasme in de watten gelegd. Geniet van klassiekers met een hedendaagse twist en laat je door de deskundige gastheer en gastvrouw verrassen met bijpassende wijnen.
Zin in gewoon een kopje koffie met een stukje taart? Ook als je maar even langs wilt wippen, ben je van harte welkom op Kaai 13
Glaswerk vind je op de Binckhorst in Den Haag. Een lekker rauw voormalig industrie- en haventerrein. Een prachtlocatie om culinair te genieten. Bij mooi weer is het heerlijk bij de Glasfabriek, op het terras aan het water, smul je van mooie gerechten en een heerlijk glas wijn.
Chefkok Martijn Lagrand creëert de meest mooie en verrassende gerechten. Gastvrouw Rosalie Brand zorgt voor een perfecte sfeer en ambiance. Je bent bij Glaswerk van woensdag tot en met zaterdag van harte welkom voor een heerlijk diner vanaf 18:00 uur. Uit de keuken komen verschillende gerechten die met zorg en aandacht voor kwaliteit worden bereid.
Naast verrassende gerechten heeft dit restaurant ook een grote selectie aan heerlijke wijnen voor de wijnliefhebber!
Kompaan is niet alleen een bar, maar ook een brouwerij en inmiddels een bekende naam in Den Haag en omstreken. Je komt hier voor avontuurlijk bier, ze schenken ruim 20 biertjes van de tap, en het heerlijke terras aan het water op de Binckhorst.
Ambacht en kwaliteit komen zowel bij de gerechten als de bieren naar voren. Combineer een huisgerookt BBQ-gerecht met een bijzonder speciaalbiertje
Oude kranen uit vroeger tijden versieren het terrein en er is regelmatig live muziek, om na zo’n heerlijke burger en bier nog even na te genieten. Als je in Den Haag bent, of misschien alleen maar in de buurt, dan moet je even langswippen bij deze leuke bar.
Verleden en toekomst komen bij het Franse restaurant Le Moulin Fou perfect samen. Hier vind je seizoensgebonden vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Maar probeer zeker eens de overheerlijke gerechtjes van French Fingerfood met een hedendaagse moderne twist.
Bij Le Moulin Fou kom je helemaal tot rust met de ongedwongen sfeer en kundige bediening , mooie Franse wijnen en betaalbare, eerlijke prijzen. In de zomer kun je lekker plaatsnemen op het gezellige terras en genieten vanhet zonnetje.
Hier staat kwaliteit nog centraal, zowel in de gerechten als in gastvrije service. Kortom: heerlijk genieten in Franse stijl!
La Salle is een intiem en knus restaurant, waar je een familiaire sfeer en een grote liefde voor Frankrijk vindt!
Eigenaar Eric kookt hier de sterren van de hemel, op Franse wijze en zonder fratsen. Het restaurant ontleent zijn naam aan het dorp waar zijn opa en oma wonen, en jaarlijks vakantie werd gevierd. Uit respect voor natuur en planeet wordt er gekookt met verse en lokale producten. Bon appétit!
In een van oudste panden van de stad, in De Passage op nummer 61, ligt de kleurrijke brasserie van Gallery61. Hier beschilderen de chefs hun borden met de lekkerste smaken van lokale, Haagse leveranciers. En altijd net een beetje buiten de lijntjes.
Zowel de internationale gerechten als het moderne interieur krijgen bij Gallery61 een kunstzinnige knipoog.
Of je nou Hagenees bent of niet, Brabander of Groninger, hier is iedereen welkom! Kom je ook?
Restaurant De Wits ligt in de oude dorpskern van Rijswijk. Knus in de grote stad! Bij restaurant De Wits ben je op het juiste adres om culinair te genieten in een heerlijke ongedwongen sfeer. Bij De Wits kan alles: van een kopje koffie met taart tot aan het diner.
De koks verrassen je graag met mooie gerechten, in Franse stijl met Aziatische en Afrikaanse invloeden. De gerechten bestaan uit dagverse producten van de lokale slager en groenteboer. De gerechten wisselen trouwens met de seizoenen mee, dus elke drie maanden is er weer iets nieuws te proeven.
Mocht je nu geen tijd hebben voor een uitgebreide zit? Dan kun je ook afhalen bij De Wits: soepen, salades en de broodjes, het kan allemaal mee in de picknickmand. Benieuwd wat ze serveren? Dan moet je snel eens langskomen!
Ethica in Den Haag is er voor iedereen die wilt genieten van echt lokale en duurzame producten. Veel ingredienten die hier worden geserveerd komen uit eigen tuin. Vlees en andere dierlijke producten komen van dieren die ongewenst of in overschot zijn. Denk hierbij aan de schiphol-gans, of de rivierkreeft. Heel duurzaam dus! Verder kun je genieten van huisgemaakte frisdranken, bieren en natuurlijk heerlijke wijnen!
Bier & Gezelligheid. Daar draait het om bij Brouwerij de Prael. Naast een bierbrouwerij heeft de Prael ook een harstikke leuk restaurant en proeflokaal. Je kunt hier natuurlijk de heerlijke en verschillende zelfgebrouwen bieren proberen.
De Prael werkt met mensen die op andere plekken op moeilijk aan de bak komen. Bij de Prael doen ze niet aan ingewikkelde trajecten of bureaucratie maar ze bouwen aan een groeiend bedrijf. Het is een trotse famillie geworden.
Die familiesfeer proef je meteen. Het speciale bier en lekkere eten komt samen met goed gezelschap. Wat wil je nog meer?
Als echte hotspot in Den Haag mag dit restaurant zeker niet van je lijstje ontbreken! SAQSA brengt mensen bij elkaar en omarmt diversiteit. Een plek voor iedereen!
Het menu van SAQSA is, net zoals het restaurant, erg divers. Ze geven veel om het milieu en werken daarom met seizoensgebonden producten! Je kijkt er dan ook niet gek van op dat dit restaurant door de natuur geïnspireerd is.
Heerlijke pizzapunten en flatbread in Romeinse stijl vind je bij Pazze en Pizze in Den Haag! Vanuit Chinatown in Den Haag serveren Roos Carrieri en haar zoon Chen Chung bijzondere stukken pizza aan gasten. Een overgevlogen kok uit Italië heeft hun laten zien hoe ze dit het beste kunnen doen!
Café Bistro Jules is een Franse Bistro met een Zwitserse twist. Eigenaren Michel & Margo hebben samen veel horeca ervaring. Op de begaande grond van het pand kan je heerlijk genieten van het à la carte menu. Één verdieping hoger wordt afgehuurd voor private dining en vergaderingen. Genieten van een heerlijke, uitgebreide menu kaart doe je hier!
Bayonne Restobar huist sinds 2021 aan het iconische Anna Paulownaplein, is bekend om zijn heerlijke gerechten en prachtige terras. Bayonne is vernoemd naar de hoofdstad van Frans Baskenland. Een plek gelegen in Spanje en Frankrijk aan de westelijke kant van de Pyreneeën en aan de Golf van Biskajeen.
Op het menu vind je dan ook gerechten met Spaanse passie en Franse verfijning. Verwacht Spaanse klassiekers zoals pulpo alla gallega: zacht gegaard geserveerd met aardappel en pimenton en Paella, tot innovatieve gerechten zoals gebakken Maitake met Ajo blanco en gekarameliseerde ui, of courgettebloem gevuld met burrata, salsa Verde en Sherry gel.
Bij By Noa kan je terecht voor een gezellige lunch, een snelle kop koffie of heerlijk genieten van uitgebreid diner met fantastische Signature dishes!
Midden in hartje Den Haag genieten van een ongedwongen sfeer; dat doe je bij Pavlov! In de Haagse binnenstad kan je 7 dagen per week terecht bij Pavlov voor een heerlijke lunch, dinner of borrel.
Mooie wijnen en lekker eten. Bij Bouzy, Wine & Food ben je hiervoor aan het juiste adres!
Bouzy Prinsestraat is een bruisende, gezellige wijnbar met een uitgebreide menukaart en natuurlijk een geweldige wijnkelder. Aan de gezellige Prinsestraat is dit dé plek om met vrienden en familie af te spreken. Aan de grote bar is het altijd feest.
De voormalig eigenaar en chefkok van Basaal, Bas Oonk, die vorig jaar zijn restaurant aan zijn souschef verkocht staat in de keuken aan het roer.
Kom bij het gezelligste buurtcafé aan het Valkenbosplein in Den Haag, Café Franklin. In deze Frans georiënteerde keuken ben je welkom voor een heerlijk diner of een lekker borrel.
Met een ruime selectie bieren, cocktails en borrelbites maak je de avond compleet!
Op zoek naar een klassieke bistro in het centrum van Den Haag? Pastis is de plek waar je moet zijn!
De menukaart bestaat uit gerechten van de Parijse keuken, waar alles vers bereid wordt. Bij Pastis kan je ook terecht voor een lekker drankje. De bar heeft een enorm assortiment aan Franse wijnen en champagnes maar ook een ruime keuze aan congnac en andere digestives
O'Casey's, opgericht in 1993, is een van de eerste traditionele Ierse pubs in Nederland. In 2019 is O'Caseys uitgeroepen tot beste Ierse pub ter wereld!
Ze zijn gevestigd op een hele speciale locatie, in de voormalige schatkamer van het Koninklijk Paleis. De biertuin maakt nog steeds deel uit van de koninklijke tuinen van paleis Noordeinde. In de afgelopen jaren is O'Casey's uitgegroeid tot een van de meest bekende internationale pubs van Den Haag en een van de grootste sportbars van Nederland.
Midden in het hart van Den Haag vind je een klein stukje België. Het Belgische Biercafe; Café Restaurant Leopold.
Café Restaurant Leopold heeft al het lekkers dat België te bieden heeft en meer! Denk daarbij aan de traditionele Vlaamse frieten en stoofvlees gemaakt met bier. Naast al het lekkers uit de keuken zijn er natuurlijk ook heerlijke biertjes. Leopold heeft 13 verschillende bieren van de tap en meer dan 30 bieren op fles.
De Huppel is een gezellig bruin biercafé in het oude centrum van Den Haag. Het drank assortiment is zeer uitgebreid, zo kun je kiezen uit ongeveer 150 soorten whisky of één van de 60 soorten speciaalbier. Ze hebben zelfs hun eigen bier op de tap: de HuppelAle.
Café De Paas is een van de leukste kroegen van Den Haag. Met meer dan tien bieren van de tap, meer dan 150 bieren op fles en een ruim aanbod aan heerlijke whisky's, gins, likeuren en snacks, is De Paas de perfecte plek voor een lange avond met vrienden, familie of collega's. In de winter is het aangenaam vertoeven in de gezellige sfeer van het biercafé. In de zomer, als het mooi weer is, kun je op de terrasboot de zon zitten en genieten van een van de speciaalbiertjes.
In de buurt van Paleis Noordeinde vind je dit gezellige café. Bij Café Momfer de Mol is er voor ieder wat wils. Naast een tal van (speciaal) bieren serveren ze wijn en kun je kiezen uit een grote selectie likeuren. Daarnaast kun je hier ook terecht voor heerlijke, verse gerechten.
In de buurt van de Grote Markt vind je de Gekke Geit. Je kunt hier naast een lekker biertje ook terecht om te overnachten. Het is namelijk ook een hostel. Gasten omschrijven de bar als kleine en warme plek, want bijna elke avond is hier ook live-muziek te vinden.
Bij Moya in Den Haag kan je op alle fronten genieten. Een heerlijke cocktail aan de bar drinken of genieten van heerlijke tapas met een sangria in je hand. Moya biedt een open keuken waarbij ook moderne en culinaire variaties naast de tapas bereid worden. Vanaf de bar is Moya op haar mooist en wordt de beleving nog mooier. Voor echte smaaksensaties kan je bij Moya terecht. In het weekend draait de DJ heerlijke muziek terwijl de gasten kunnen genieten van een drankje na hun diner.
Dit restaurant is de winnaar van de Gouden Pollepel geweest in 2018 en staat voor culinair genieten. De gasten staan centraal in deze informele setting. Tommy's & Zuurveen biedt een mooie wijnkaart en een dynamische keuken. Dit allemaal in Den Haag.
Zij bieden verschillende gangenmenu's voor vlees- en visliefhebbers, maar ook voor vegetariers. Optioneel kunnen gasten ook een heerlijk wijnarrangement bijbestellen en de gangen uitbreiden met kaas.
Bij Villa CouCOu kun je voor alle gelegenheden terecht. Neem plaats voor een heerlijk diner bij restaurant La Cuisine d'Alexandre. de lekkerste cocktails drink je bij Franky's Bar en in de wijnkelder kunnen de fanatiekelingen een potje Jeu de Boules spelen.
De gerechten en drankjes zijn geinspireerd op de Franse keuken.
Elea is oud Grieks voor 'olijf' en deze term werd gebruikt voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging. Je kunt bij Restaurant Elea terecht voor een fine dining concept met Griekse invloeden. De chef Takis Panagakis geeft graag zijn eigen draai aan klassieke gerechten.
Naast wijnen uit landen als Frankrijk, Italië en de Nieuwe Wereld, telt de wijnkaart veel Griekse wijnen, gemaakt door de absolute top van de Griekenland. Een bijzondere wijn is gemaakt van Assyrtiko-druiven, geoogst op het eiland Santorini en vervolgens vijf jaar lang op fles gerijpt in de zee bij Santorini.
Résume by 6&24 is het kleine zusje van Restaurant 6&24 in Den Haag. Bij Résume by 6&24 serveren ze enkel à la carte gerechten. Zo kun je zelf beslissen hoeveel je wilt eten en waar je zin in hebt. Onze tip? Bekijk zeker de wijnkaart, ze hebben een grote keuze aan wijnen die je ook per glas kunt bestellen.
De Nieuwe Nordic Cuisine brengt de vrije en tolerante Deense cultuur samen met de natuurlijke kracht en puurheid van het noorden. Bij BØG worden ze geïnspireerd door contrasten en creëren ze levendige harmonieën door diverse elementen samen te brengen. Ze streven naar de ultieme balans tussen eenvoud en verfijning, tussen vakmanschap en innovatie, tussen rust en dynamiek.
Hun Scandinavische mentaliteit wordt weerspiegeld in een toegankelijke sfeer, creatieve gastronomie, zorgzame gastvrijheid en onvoorwaardelijke kwaliteit. Ze werken vanzelfsprekend met duurzame, biologische producten om bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde voedselketen. Hun ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij ze rekening houden met seizoensgebondenheid, lokale bronnen en traceerbaarheid.
Bij BØG staat jullie beleving als gast centraal. Ze creëren een gastvrije en warme sfeer waarin jullie zich welkom voelen en kunnen genieten van een culinaire ervaring die zowel creatief als verfijnd is. Hun team van gepassioneerde chefs en bedieningsmedewerkers zorgt voor een onvergetelijke avond waarbij gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Daarnaast zijn ze ook bewust bezig met duurzaamheid en milieubescherming. Ze streven ernaar om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door gebruik te maken van lokale, biologische en seizoensgebonden producten. Dit draagt bij aan een gezondere levensstijl en een duurzamere toekomst voor ons allemaal.
Kom en ervaar zelf de unieke smaken en sfeer van BØG. Ze heten jullie van harte welkom om te genieten van hun creatieve gastronomie, warme gastvrijheid en onvergetelijke culinaire ervaringen.
Bij MEDI voelen gasten zich direct thuis door hun geïnspireerde keuken, gebaseerd op de prachtige landen rond de Middellandse Zee. De keuken is gevuld met een veelheid aan smaken en diversiteit, en gasten worden van harte uitgenodigd om te komen genieten van de verrukkelijke gerechten. Gasten kunnen zelf kiezen of ze de gerechten willen delen of niet, maar hoe dan ook zullen ze genieten van de heerlijke maaltijden.
Zelfs nadat de keuken is gesloten, zijn gasten meer dan welkom om te ontspannen en te genieten van een heerlijke cocktail of een glas wijn van de uitgebreide wijnkaart. De ervaren barman staat voor hen klaar en zal ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen in de gezellige sfeer van MEDI. Of gasten nu willen ontspannen na een lange dag of hun avond willen verlengen met vrienden, bij MEDI zijn ze aan het juiste adres.
Gasten worden hier meegenomen op een culinaire reis van smaak en verfijning en ontdekken wat de Middellandse Zee keuken te bieden heeft. Bij MEDI draait alles om het vieren van de culinaire tradities en levensstijl van de Middellandse Zee.
Welkom bij Garuda!
Garuda is een jong, hip en trendy Indonesisch restaurant met een fusion-stijl. Hier ervaar je verfijnde gerechten volgens het concept van Ron Blaauw, maar dan met de unieke Garuda-touch. Ze brengen authentieke smaken op een creatieve en moderne manier samen. Van smakelijk streetfood tot uitgebreide rijsttafels.
Bij Garuda hebben ze een open keuken op de begane grond, zodat je zelfs van buitenaf een kijkje kunt nemen (en vice versa). Ons restaurant bestaat uit vier verdiepingen, met als hoogtepunt een spectaculaire cocktailbar op de bovenste verdieping, met een prachtig uitzicht. Moeten we nog meer zeggen? Kom het vooral zelf ervaren!
Zij begrijpen dat uit eten gaan geen alledaagse bezigheid is. Je doet het omdat je wilt genieten, je jezelf culinair wilt verwennen en omdat je er simpelweg zin in hebt. Bij Garuda zorgen ze ervoor dat je een onvergetelijke topervaring beleeft. Ze bieden de lekkerste gerechten uit de Indonesische keuken, vernieuwende cocktails, uitstekende service, een unieke ambiance en een geweldige sfeer. Na een bezoek aan Garuda wil je gegarandeerd terugkomen!
Welkom bij Café Annabel, de absolute hotspot van Den Haag. Hier ben je aan het juiste adres voor een ontspannen en complete avond uit. Geniet van heerlijke shared dining gerechten uit de Franse keuken, vergezeld door smaakvolle drankjes.
Als je aan goede cocktails denkt, denk je automatisch aan Café Annabel. Naast de klassieke bieden zij ook hun eigen creaties die je smaakpapillen zullen verwennen. Probeer bijvoorbeeld eens de Annabel met vodka en rabarber, of de Butter & Sweets met Alibi rum en amandelen. Het water loopt je in de mond. Durf je het aan om je te laten verrassen door de bartenders? Laat de shakers maar hun magie doen!
Welkom bij Restaurant ñ!
Uitgesproken als 'njuh' is dit restaurant gevestigd in een klein pand op de Nobelstraat in Den Haag, vlakbij het Binnenhof. Hier kan je genieten op het romantisch terras van heerlijke Spaanse gerechten om te delen met je naasten.
Een hele avond tafelen zit er zeker in bij Restaurant ñ, kom en ervaar het zelf!
CLOOS, gelegen op het bruisende Plein in Den Haag, heeft sinds de opening een reputatie opgebouwd. Hier draait het niet om een formele dresscode, maar om heerlijk eten in een ontspannen ambiance. Van rijkelijk belegde sandwiches en smakelijke salades tot sappige burgers en klassieke fish & chips.
En in het weekend transformeert CLOOS na het diner tot een bruisende dansvloer, waar je tot in de late uurtjes kunt feesten. Daarnaast bieden ze bij CLOOS een wisselende special buiten de reguliere menukaart om. Informeer gerust bij het personeel naar de huidige specialiteit.
Bij CLOOS geldt het motto: "Save water, drink cocktails!" Ontdek een scala aan cocktails in alle soorten, maten en smaken, van een verfrissende Espresso Martini tot een klassieke Mojito. En op maandag is er nog een extra reden om te genieten, want dan betaal je hier slechts €7 voor zo'n exotische verrassing.
Welkom bij Palmette!
Gelegen op de Plaats 27 in Den Haag. Je bent hier 7 dagen per week welkom vanaf 08:00, je kunt hier dus heerlijk ontbijten, lunchen en te dineren.
Pluk jij vroeg de dag? Voor 09:00 is de tweede koffie gratis! Bestel voor ontijt wentelteefjes met een morning cocktail zoals the Bloody Mary, want waarom niet?
Voor de lunch bestel je hier klassieke sandwiches of begin je de middag goed met oesters of een steak tartare, er is hier voor ieder wat wils!
Laat je verassen door verschillende smaken tijdens het diner varieerend tussen vlees, vis en vega kan elke foodie hier zijn of haar gerecht vinden. Vergeet niet een kijkje te nemen in de cocktail kaart!
QUERU 'Cantina Mexicana' is het nieuwe en tweede avontuur van chef-kok Alberto Nol. Alberto heeft naam gemaakt met zijn eerste restaurant Ruiseñor, gelegen aan de Denneweg in Den Haag, waar hij moderne Mexicaanse gerechten creëert die je zullen betoveren. Terwijl Ruiseñor bekendstaat als fine dining, biedt QUERU meer informele comfortmaaltijden in combinatie met kwaliteitscocktails.
'Queru', een afkorting van 'querubín' wat 'engel' betekent, was de bijnaam van Alberto's vader, die ook een tacotent bezat in Mexico-Stad. Wanneer mensen zeiden: "Laten we naar el Queru gaan", bedoelden ze dat ze naar Alberto's vader gingen om te genieten van zijn kenmerkende taco's.
Bij Queru willen ze de levendige en energieke sfeer van de Mexicaanse cantina overbrengen, waarbij ze Mexicaans streetfood serveren met een moderne twist en altijd gebruikmaken van hoogwaardige, verse producten.
Zij geloven dat pepers niet alleen pittig zijn als je weet hoe je ze moet gebruiken! Het is de ultieme gedeelde eetervaring waarbij comfortvoedsel met explosieve smaken. Queru is een plek waar iedereen samenkomt om plezier te hebben, gerechten te delen en niet bang te zijn om hun handen vies te maken!
Welkom bij Zebedeüs!
Dit restaurant beschikt over een heerlijk terras en je kan hier 7 dagen per week terecht vanaf 12:00 voor lunch en later het diner en de borrel.
Kom dat zelf proeven rond de grote kerk!
Iedereen is welkom bij Milú: liefhebbers van vis, vlees en vegetarisch eten. Een internationale en fushion keuken, wat betekent dat er voor ieder wat wils op de menukaarten te vinden is!
Begeef je op een smaakvolle reis met Chef de Cuisine Luis Rojas en ontdek de culinaire wereld van Peru en Japan in de betoverende 'Nikkei'-keuken. Luis Rojas, geboren en getogen in Peru, brengt zijn Latijns-Amerikaanse roots tot leven bij BlueBlood. Laat je verrassen door een gevarieerde en avontuurlijke combinatie van verfijnde, zuivere smaken uit Japan en de gedurfde, levendige smaken die zo kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika.
Gelegen aan het water in het bruisende centrum van Den Haag, aan de Zeestraat, biedt BlueBlood een unieke culinaire ervaring. Geniet van buitengewone cocktails en de beste wijnen die perfect samensmelten met de gerechten. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de prachtige ambiance die BlueBlood te bieden heeft.
Met Chef de Cuisine Luis Rojas aan het roer en zijn unieke interpretatie van de Nikkei-keuken, is BlueBlood de ideale bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je verwennen door de harmonie van smaken, de verfijnde presentatie en de hartelijke gastvrijheid van het BlueBlood-team!
Ervaar een buitengewone culinaire belevenis bij Portfolio, waar chef-kok Kasper Verlinden en gastheer/sommelier Remco van Antwerpen hun krachten hebben gebundeld sinds november 2017. Met meer dan 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland nemen deze getalenteerde experts je mee op een gastronomische reis door hun indrukwekkende portfolio.
Bij Portfolio geniet je in een ontspannen ambiance van een vast menu, dat zowel aan de elegante marmeren eetbar als in de stijlvolle eetzaal geserveerd kan worden. Het menu omvat diverse gangen met een focus op vis, schaal- en schelpdieren, waarbij de keuken een harmonieuze mix van Aziatische invloeden, licht verteerbare gerechten en verfrissende zuren biedt.
Omdat zij streven naar de hoogste kwaliteit, wordt het menu regelmatig vernieuwd om de seizoensgebonden ingrediënten optimaal tot hun recht te laten komen.
Bij Portfolio laten ze ook op het gebied van wijn geen steek vallen. Je kunt genieten van een selectie natuurwijnen, die vrij zijn van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast bieden ze biodynamische en biologische wijnen aan.
Op de uitgebreide wijnkaart vind je een scala aan Europese wijnen, variërend van verrassend avontuurlijk tot klassiek verfijnd. Bij het menu worden passende wijnen geschonken.
Bij Portfolio ben je verzekerd van een onvergetelijke culinaire ervaring waar vakmanschap, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen.
Welkom bij Nona in Den Haag!
Stap binnen in de betoverende wereld van echt authentieke Italiaanse keuken. Bij Nona nemen ze je mee op een onvergetelijke culinaire reis, geïnspireerd door de betoverende smaken van Sicilië en de warme nostalgie van het moederland van de eigenaresse, Julia Nona. Hier proef je de passie en liefde voor de Italiaanse keuken in elk gerecht en elke slok wijn.
Bij Nona draait het niet alleen om eten, maar om het creëren van een intieme en meeslepende ervaring. Ze geloven dat de magie van de Italiaanse keuken pas echt tot leven komt wanneer je het verhaal achter de gerechten kent. Daarom nemen ze de tijd om je mee te nemen op een culinaire ontdekkingsreis, waarbij elke hap je transporteert naar de prachtige landschappen en levendige smaken van Italië.
Laat je verrassen door het zorgvuldig samengestelde menu, dat een harmonieus samenspel is van traditionele en eigentijdse gerechten. En vergeet niet een blik te werpen op de uitgebreide wijnkaart, waarop je een scala aan verfijnde wijnen vindt die perfect passen bij hun smaakvolle gerechten. Het deskundige personeel staat klaar om je te adviseren en je te helpen de perfecte combinaties te vinden.
Bij Nona draait alles om het vieren van de Italiaanse culinaire kunst. Dompel jezelf onder in de warme sfeer, de heerlijke geuren en de hartelijke gastvrijheid die onze Italiaanse roots kenmerken!
Welkom bij Restaurant de Kade, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht over het water en een van de meest idyllische terrassen van Den Haag. Zij werken alleen samen met gepassioneerde lokale boeren en alleen de allerbeste groenten, duurzaam gevangen vis en kwaliteitsvlees van lokale producenten. Met deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten willen ze hun gasten een onvergetelijke culinaire ervaring bieden, waarbij duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel staan.
Bij Restaurant de Kade draait alles om smaak en kwaliteit. De getalenteerde chef-kok creëert gerechten die de smaakpapillen prikkelen en de zintuigen verwennen. Van verfijnde groentegerechten tot smaakvolle visgerechten en heerlijk mals vlees, het diverse menu biedt voor elk wat wils.
Naast het culinaire aanbod hebben we ook een bijzondere selectie natuurwijnen uit de regio. De uitgebreide wijnkelder herbergt een schat aan wijnen die perfect samengaan met onze gerechten. Daarnaast zijn ze trots op het assortiment lokale bieren, die zorgen voor een authentieke en smaakvolle ervaring.
Hey, leuk dat je meer wilt weten over Café Bleu in Den Haag! Je vindt dit gezellige plekje op de Hooikade. En geloof me, de gastvrije sfeer is echt mega. Vanaf de middag ben je al welkom, dus het is perfect voor een gezellige middag of avond uit.
Wat zo fijn is, is dat Café Bleu een superdivers menu heeft. Voor ieder wat wils, echt waar. De sfeer is hier heerlijk ongedwongen, en de goede wijnselectie (met onder andere natuurwijn) maakt het helemaal af. Je voelt je hier gewoon thuis, en het personeel doet perfecte aanbevelingen.
Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van lekker eten, goede vibes en gewoon een fijne tijd, dan is Café Bleu echt een aanrader. Kom langs en ervaar zelf die toffe sfeer en het gevoel dat je thuis bent. Zeker weten dat je met een grote glimlach weer naar buiten loopt!
Hey, leuk dat je interesse hebt in restaurant Le Plateau in Den Haag! Dit gezellige plekje is te vinden in de knusse Bomenbuurt. Het beste is dat ze echt voor iedereen iets te bieden hebben. Of je nu zin hebt in een lunch, een borrel, smakelijke cocktails of een heerlijk diner, hier zit je goed voor elke gelegenheid.
Le Plateau heeft een toffe laagdrempelige sfeer, maar compromisloze kwaliteit is hier het motto. Ze werken met een shared dining concept, wat betekent dat je kunt genieten van verschillende gerechten samen met je gezelschap. Oh, en hun borrelplanken? Die zijn gewoonweg heerlijk!
Dus, als je op zoek bent naar een fijne plek waar je kunt genieten van lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer, dan is Le Plateau dé spot om te checken. Of je nu alleen komt, met vrienden of voor een speciale gelegenheid, je bent hier altijd welkom voor een smaakvolle ervaring. Kom gerust langs en ontdek het zelf!
Restaurant De Florèz in Den Haag is een culinaire schat waar je je even in Petit Paris waant. Gelegen in het hart van Den Haag, biedt dit restaurant een authentieke Franse ervaring met een vleugje Nederlandse charme. De gerechten zijn doordrenkt met passie en creativiteit, wat resulteert in een menu vol met heerlijke Franse lekkernijen. Of je nu komt voor een gezellige borrel of een uitgebreid diner, de selectie van heerlijke wijnen en ambachtelijke cocktails zorgt ervoor dat je avond perfect wordt begeleid door smaakvolle drankjes. Bij De Florèz draait alles om het creëren van een onvergetelijke, Franse culinaire ervaring in het hart van Den Haag.
De afbeelding van dit restaurant is gegenereerd door Dall-E (AI) op basis van de onderstaande info en is geen realistiache weergave van het restaurant.
In het hart van Den Haag, aan de sfeervolle Regentesselaan, ligt Bar Bowie, een wijnbar en restaurant dat de essentie van Franse elegantie en Mediterrane charme perfect weet te vatten in hun Frans-Mediterrane bistro-keuken. Bij Bar Bowie staat eenvoud centraal, maar dan wel met gerechten die het hart verwarmen en waarbij seizoensgebonden ingrediënten een prominente rol spelen.
Deze plek biedt zowel de mogelijkheid voor een uitgebreid diner als voor een spontaan bezoek voor een glas wijn op het zonnige terras of een gezellige borrel aan de bar. De wijnkaart van Bar Bowie is een eerbetoon aan de Franse wijncultuur, verrijkt met zorgvuldig gekozen wijnen uit geheel Europa. Dit vormt de ideale aanvulling op hun veelzijdige menukaart, die uiteenloopt van smakelijke hapjes en frisse koude gerechten tot stevige warme maaltijden en verleidelijke desserts.
Bar Bowie biedt de unieke mogelijkheid om samen te genieten van diverse gerechten, waarbij de tafel gevuld kan worden met een scala aan smaken om te delen. Gasten kunnen natuurlijk ook kiezen voor een meer traditionele driegangenmaaltijd.
Bar Bowie nodigt uit om te genieten van een omgeving waar passie voor kwaliteit en gezelligheid centraal staan, een plek waar elke hap en slok een verhaal vertelt van toewijding en culinair vakmanschap. Het is meer dan een restaurant, het is een culinaire beleving die wacht om ontdekt te worden.
Stap binnen bij Old Fashion in Den Haag en reis terug naar het begin van de vorige eeuw. Dit hippe restaurant met een jaren-20-vibe biedt een scala aan culinaire hoogstandjes, altijd bereid met verse ingrediënten en een creatieve twist.
Smul van een gezellige borrel, lekkere lunch of uitgebreid diner. Op de menukaart staat voor ieder wat wils: zowel voor vleesliefhebbers als veganisten, en alles daartussenin. Ben je gek op cocktails? Bezoek Old Fashion dan op woensdagavond, want dan is het cocktailavond!
Hoewel de sfeervolle ambiance binnen zeer uitnodigend is, is het in de warmere maanden ook buiten goed toeven. Neem plaats op het terras en geniet met een hapje en drankje van de zon.
Ontdek de authentieke smaken van Japan bij Niko in Den Haag. Gelegen aan de Veenkade 5, biedt Niko een divers menu met traditionele Japanse gerechten, zoals bento- en donburi-menu's, bereid met verse ingrediënten en huisgemaakte sauzen. Proef de krokante Chicken Karaage, sappige Beef Steak Bento of de delicate Seabass Kobujime. Laat je smaakpapillen kennis maken met de verfijnde Japanse keuken.
De Denneweg in Den Haag herbergt een levendige culinaire scene, en te midden daarvan valt café bistro Walter Benedict op. Het interieur kenmerkt zich door een industriële uitstraling met een mix van hout en bakstenen, wat een urban en eigentijdse sfeer creëert. De menukaart biedt een uitgebreide all day breakfast, dat naadloos overgaat in een smaakvolle lunchervaring. Een aanrader is de eggs & Hollandaise, ideaal voor een ontspannen zondag brunch.
Walter Benedict is echter niet beperkt tot brunchuren; het is een veelzijdige locatie die geschikt is voor diverse momenten op de dag. Naast uitgebreide lunches biedt de plek mogelijkheden voor borrels en diners. Op het menu prijken Franse klassiekers, geserveerd met uitstekende wijnen en heerlijke Franse frietjes. Een bezoek aan Walter Benedict staat garant voor een gastronomische ervaring in een eigentijdse setting.
Nature served on a plate
Met liefde voor groenten, biologische wijnen en duurzaamheid en lokale ingrediënten is het ons doel om je een geweldige tijd te bezorgen, maar je ook te verrassen en inspireren.
Het Nederlandse land produceert zoveel producten die vergeten worden of vaak ondergewaardeerd zijn, zoals bieten, kool of de bescheiden tomaat. Chef bas Hoog presenteert deze ingrediënten zo puur mogelijk, waarbij hij probeert de smaken te respecteren en tegelijkertijd te evolueren in de manier waarop hij en het keukenteam werkt.
Onze filosofie stopt niet bij het bord. Om je glazen te kunnen vullen, hebben we interessante biologische wijnen met een verhaal geselecteerd, bieren uit Den Haag en circulaire limonades die goed zijn voor Moeder Aarde.
Alles wat ons gelukkig maakt, smelt samen onder de principes van Dutch Cuisine.
Deze culinaire beweging is ontstaan uit de ambitie om de Nederlandse culinaire cultuur beter te positioneren. Een keuken die uniek, smakelijk, gezond en verantwoord is. Geïnspireerd door deze beweging verbinden we ons ertoe:
· Eerlijke en hoogwaardige producten te kiezen.
· Voornamelijk te werken met seizoensgebonden en lokale ingrediënten
· De producten te respecteren en elk stukje te gebruiken om verspilling te voorkomen.
· Groenten in de hoofdrol te gebruiken (80%) en op de tweede plek een stukje duurzaam vlees of vis (20%).
Gelegen in het bruisende hart van Den Haag, biedt restaurant Moose een unieke culinaire ervaring waarbij de focus ligt op groenten, omringd door een subtiele aanwezigheid van vlees of vis. Het restaurant onderscheidt zich door zijn toewijding aan seizoensgebonden gerechten en het gebruik van lokale producten.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Moose, waar het vlees met zorg is geproduceerd en de vis lokaal is gevangen. De keuken van Moose wordt gekenmerkt door zijn houtgestookte bereidingswijze, wat een extra dimensie toevoegt aan de smaak en textuur van de gerechten. Bij Moose kunnen liefhebbers van lekker eten en duurzaamheid samenkomen om te genieten van een heerlijke maaltijd.
Daarnaast beschikt Moose over een mooie wijnkaart die zorgvuldig is samengesteld om perfect te passen bij het menu, waardoor elk gerecht gecomplimenteert wordt.
Op het prachtige Plein, midden in Den Haag, vind je Luden, gevestigd in een kenmerkend pand. Luden is dé ontmoetingsplaats waar je op vrijdagavond met vrienden geniet van heerlijke cocktails en speciaalbieren van de tap. Op zondagmiddag is het de ideale plek om met je gezin te lunchen op ons zonnige terras.
Ook voor zakelijke ontmoetingen is Luden perfect; geniet van een uitstekende kop koffie, gezet door onze ervaren barista's. Bij Luden ben je zeven dagen per week welkom voor ontbijt, lunch, borrel en diner, zowel privé als zakelijk. Daarnaast bieden we een breed scala aan specials, zoals een high wine of een babyshower high tea.
Terwijl je door de charmante straatjes wandelt, ontdek je Brasserie Amare, een verborgen parel in het Amare theater. Hier ontmoet cultuur gezelligheid. De brasserie is het zusje van restaurant Luden op het Plein, bekend om gastvrijheid, service en kwaliteit. Sandra Blokdijk, een vertrouwd gezicht van Luden, runt nu Brasserie Amare.
Stap binnen en laat je verwelkomen met een glimlach. De chef heeft heerlijke gerechten gecreëerd voor culinaire liefhebbers. Theaterbezoekers kunnen genieten van fine fingerfood voor de voorstelling of een diner met mooie wijnen. Het zonnige terras is perfect om te ontspannen in de laatste zonnestralen.
Bij Brasserie Amare kun je voor elk wat wils vinden. Of je nu een uitgebreid diner wilt voor een voorstelling of een gezellige avond met vrienden en familie, zij zorgen elke dag voor een onvergetelijke ervaring.
Bij café-brasserie ‘Nationaal’ ervaar je de Belgische gastvrijheid, alleen, samen of met een groep. Geniet van een apéritif in het café en een diner in de brasserie, of beide op de gezellige vide.
Chef Jermaine Huisman serveert een Belgisch seizoensmenu met klassiekers en verrassende (vegan) gerechten. Sommelier Paul Fonderie heeft de wijnkaart samengesteld en bartender Carl Tjong-a-Tjoe maakt de cocktails. Gastheer Lucas Winckers en zijn team verwelkomen je graag.
Het pand aan de Prinsegracht 2, een rijksmonument uit de 17e eeuw, herbergt sinds 1885 Café ‘Nationaal’. Na vele transformaties hebben zij de naam behouden en het interieur volledig vernieuwd.
In restaurant La Passione koken de chefs met producten uit hun geboortestreek. Ze kennen de plaatselijke boeren die op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten worden deels zelf geïmporteerd. Verder wordt er gewerkt met seizoensproducten, die altijd zo vers mogelijk zijn. Het streven is om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dit is terug te zien op de menukaart!
Verblijf je in Hotel Indigo Den Haag of wandel je door het Museumkwartier? Brasserie Stocks & Bonds is een aanrader. Dit stadsrestaurant biedt vers bereide, lokaal geproduceerde gerechten en drankjes. Of het nu voor ontbijt, diner of iets daartussenin is, je kunt hier comfortabel achterover leunen en genieten van de levendige, stijlvolle omgeving.
De combinatie van uniek design, luxueuze sfeer en heerlijk eten maakt een bezoek aan Brasserie Stocks & Bonds bijzonder. Begin je dag met een à la carte ontbijt terwijl je het Koninklijk Paleis Noordeinde bewondert. Ontbijt wordt geserveerd tussen 06:30 en 11:15 op weekdagen en tussen 07:30 en 12:15 in het weekend.
Kom langs voor een lunch of plan een diner met verrukkelijke gerechten, bereid met verse, lokaal geproduceerde ingrediënten door chef Mario. Vanaf je tafel heb je een prachtig uitzicht op de bruisende straat Noordeinde. Sluit je maaltijd af met een cocktail in de gezellige Gold Bar, gelegen in het souterrain.
In een karakteristiek hoekpand in Den Haag, om de hoek van het zakendistrict Beatrixkwartier bevindt zich café & restaurant Pan. Een favoriet in Bezuidenhout door het grote zon overgoten terras en het regelmatig wisselende menu.
Sinds januari 2017 is Fedde de nieuwe enthousiaste eigenaar van het restaurant. Samen met zijn jonge team werken zij op een manier waarop ze zelf ook graag genieten: dit doen zij door zorgzame gastvrijheid & creatieve gerechten die een 'buurtrestaurant' doen overstijgen.
De Coterie in Den Haag is een fantastische plek voor European shared dining. Het restaurant biedt een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van diverse gerechten om te delen met vrienden of familie. De sfeer is gezellig en uitnodigend, perfect voor een avondje uit. Ze zijn open van dinsdag tot en met donderdag van 15:00 tot 00:00 en op vrijdag en zaterdag van 15:00 tot 01:00. Mis deze culinaire hotspot niet tijdens de WijnSpijs Wandeling en ervaar de smaakvolle creaties zelf!
BY AMI is een belevingsconcept met Internationale allure gevestigd in het Hofkwartier van Den Haag aan de Prinsestraat. Deze moderne eetgelegenheid verwelkomt gasten met een unieke moderne inrichting en een internationale keuken die veel aandacht besteedt aan duurzame producten. Na het succes in Rotterdam werd besloten tot een tweede vestiging in Den Haag, waarbij het thema "Wonderfull forest" werd geïntroduceerd. Dit thema belichaamt niet alleen de focus op kwaliteitsproducten die resulteren in prachtige en Instagramwaardige gerechten, maar neemt gasten ook mee in een betoverend verhaal door middel van de decoratie.
Bij BY AMI staat het delen van culinaire ervaringen centraal dankzij het "shared dining" concept. Gasten kunnen genieten van een avondje uit met een selectie gerechten van de kaart, mooi gepresenteerd aan tafel, zodat ze van alles kunnen proeven en delen met elkaar. De menukaart biedt een internationale "Fusion" ervaring, waarbij verrassende smaakcombinaties uit verschillende regio's en landen samenkomen.
Voor een heerlijk diner in Den Haag ben je hier aan het juiste adres. De indrukwekkende inrichting van Hotel Des Indes vormt de perfecte ambiance om te genieten van de fameuze High Tea, lunch of diner, bereidt door de Chef en zijn team.
L'Amour Toujours, Future Bistro & Café heeft haar deuren geopend in het bruisende Zeeheldenkwartier in La Haye!
De naam L'Amour Toujours is een eerbetoon aan het iconische nummer van DJ Gigi D'Agostino, dat ons nog steeds doet dansen en plezier brengt, zelfs 23 jaar na de release.
De Future Bistro is ontworpen met het oog op de toekomst. Ze willen niet zomaar een bistro zijn, maar een ervaring die zelfs de jonge Parijzenaren zal aanspreken. Bij L’Amour Toujours vind je een spannende, toonaangevende en verrassende inrichting waar je je meteen thuis voelt. En laten we vooral niet vergeten dat ze je zeker geen "average" bistro zullen serveren.
Bij L'Amour Toujours draait alles om liefde en passie voor eten. De menukaart biedt een mix van Franse klassiekers met een moderne twist, maar er is ook aandacht voor veganistische en vegetarische opties.
Maar L'Amour Toujours is meer dan alleen een restaurant. Het is een plek waar je de hele dag door welkom bent, of je nu wilt genieten van een lunch met vrienden, zakelijk wilt bijpraten tijdens de borrel, of 's-avonds wilt genieten van een spannende ambiance en culinaire hoogstandjes. Ze zorgen ervoor dat je jezelf kunt zijn en dat je jezelf even helemaal kunt onderdompelen in de gastvrije en moderne sfeer.
Tijdens onze culinaire evenementen, zoals de WijnSpijs Wandeling, of de SpeciaalBier Tour bezoek je de leukste restaurants of bierspots van de stad. Allemaal op 1 heerlijk culinaire middag.