0


Hip & Happening

Restaurant De Wits ligt in de oude dorpskern van Rijswijk. Knus in de grote stad! Bij restaurant De Wits ben je op het juiste adres om culinair te genieten in een heerlijke ongedwongen sfeer. Bij De Wits kan alles: van een kopje koffie met taart tot aan het diner.
 

De koks verrassen je graag met mooie gerechten, in Franse stijl met Aziatische en Afrikaanse invloeden. De gerechten bestaan uit dagverse producten van de lokale slager en groenteboer. De gerechten wisselen trouwens met de seizoenen mee, dus elke drie maanden is er weer iets nieuws te proeven.
 

Mocht je nu geen tijd hebben voor een uitgebreide zit? Dan kun je ook afhalen bij De Wits: soepen, salades en de broodjes, het kan allemaal mee in de picknickmand. Benieuwd wat ze serveren? Dan moet je snel eens langskomen! 


Menu van restaurant
De Wits

Voorgerecht

Coquille & Kalf
Gegrilde coquille - Gestoofde kalfswang - pastinaak met vanille - paddenstoelen

€ 15.00


Hoofdgerecht

Rund
Gebrande runderribeye - za'ater boter - puree van oesterzwam - jus van primitivo

€ 28.00


Nagerecht

Tarte Tatin
warme peren en pecannoten tarte tatin - vanille ijs - perengel - pecancrumble

€ 10.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant De Wits

img

Certificaat van uitmuntendheid voor De Wits - Rijswijk.TV

Restaurant De Wits, in de Rijswijkse Herenstraat 4, heeft van de TripAdvisor het Certificaat van uitmuntendheid gekregen. Michel Schot en Rick Batist realiseerden met café en restaurant De Wits hun droom. Hun doel is simpel: klanten zich thuis laten voelen en eten en drinken serveren dat perfect is verzorgd. TripAdvisor reikt dit uit aan accommodaties, Meer Lezen

rijswijk.tv

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?