Garuda Gallery
Garuda Gallery
Garuda Gallery
Hip & Happening

Restaurant Garuda

Welkom bij Garuda!

Garuda is een jong, hip en trendy Indonesisch restaurant met een fusion-stijl. Hier ervaar je verfijnde gerechten volgens het concept van Ron Blaauw, maar dan met de unieke Garuda-touch. Ze brengen authentieke smaken op een creatieve en moderne manier samen. Van smakelijk streetfood tot uitgebreide rijsttafels.
 

Bij Garuda hebben ze een open keuken op de begane grond, zodat je zelfs van buitenaf een kijkje kunt nemen (en vice versa). Ons restaurant bestaat uit vier verdiepingen, met als hoogtepunt een spectaculaire cocktailbar op de bovenste verdieping, met een prachtig uitzicht. Moeten we nog meer zeggen? Kom het vooral zelf ervaren!

Zij begrijpen dat uit eten gaan geen alledaagse bezigheid is. Je doet het omdat je wilt genieten, je jezelf culinair wilt verwennen en omdat je er simpelweg zin in hebt. Bij Garuda zorgen ze ervoor dat je een onvergetelijke topervaring beleeft. Ze bieden de lekkerste gerechten uit de Indonesische keuken, vernieuwende cocktails, uitstekende service, een unieke ambiance en een geweldige sfeer. Na een bezoek aan Garuda wil je gegarandeerd terugkomen!

Details van Restaurant Garuda

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 12:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?