Bar Bowie Gallery
Knus & Gezellig

Restaurant Bar Bowie

De afbeelding van dit restaurant is gegenereerd door Dall-E (AI) op basis van de onderstaande info en is geen realistiache weergave van het restaurant.

In het hart van Den Haag, aan de sfeervolle Regentesselaan, ligt Bar Bowie, een wijnbar en restaurant dat de essentie van Franse elegantie en Mediterrane charme perfect weet te vatten in hun Frans-Mediterrane bistro-keuken. Bij Bar Bowie staat eenvoud centraal, maar dan wel met gerechten die het hart verwarmen en waarbij seizoensgebonden ingrediënten een prominente rol spelen.

Deze plek biedt zowel de mogelijkheid voor een uitgebreid diner als voor een spontaan bezoek voor een glas wijn op het zonnige terras of een gezellige borrel aan de bar. De wijnkaart van Bar Bowie is een eerbetoon aan de Franse wijncultuur, verrijkt met zorgvuldig gekozen wijnen uit geheel Europa. Dit vormt de ideale aanvulling op hun veelzijdige menukaart, die uiteenloopt van smakelijke hapjes en frisse koude gerechten tot stevige warme maaltijden en verleidelijke desserts.

Bar Bowie biedt de unieke mogelijkheid om samen te genieten van diverse gerechten, waarbij de tafel gevuld kan worden met een scala aan smaken om te delen. Gasten kunnen natuurlijk ook kiezen voor een meer traditionele driegangenmaaltijd.

Bar Bowie nodigt uit om te genieten van een omgeving waar passie voor kwaliteit en gezelligheid centraal staan, een plek waar elke hap en slok een verhaal vertelt van toewijding en culinair vakmanschap. Het is meer dan een restaurant, het is een culinaire beleving die wacht om ontdekt te worden.

Details van Restaurant Bar Bowie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 09:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?