0


Classy & Cool

Chefkok Dimitri Heinrichs kookt midden in het centrum van Den Haag volgens het principe van de twee S-en: Streek en Seizoen. Cottontree City is een sfeervolle en moderne stadsbistro met betaalbare, eerlijke en smaakvolle gerechten.

 

Ontzettende aanraders zijn de te bestellen signatuurgerechten. Dit zijn klassiekers, ontwikkeld door Dimitri, die de afgelopen jaren met veel succes op de menukaart hebben gestaan. Deze worden aangeboden voor een zacht prijsje.

 

De sommelier, zorgt voor de verrassende wijnselectie die regelmatig wisselt. Waarbij veel per glas of in een arrangement wordt geschonken.

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,00

Geschreven over restaurant Cottontree City

img

Cottontree City in Den Haag: gezellig en lekker - Bart en Fabian op Reis

Cottontree City op het Lange Voorhout in Den Haag. Uitstekende, unieke gerechten, gastvrije bediening in een gezellige ambiance.

bartenfabianopreis.nl

img

Cottontree City - het zakenblad van Den Haag

Cottontree City (voorheen Le Bistroquet) is een moderne stadsbistro op het prachtige, statige Lange Voorhout. Locatie 8,5 Het Lange Voorhout is een van de mooiste en bekendste straten van Den Haag. Een buurt met haagse allure, denk aan het torentje aan de overkant, theater en diverse horecagelegenheden. Cottontree City ligt wat dat betreft dus uitstekend. Daarnaast is het restaurant goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto. Vanaf de grote weg ook zo aan te rijden.

www.business-haaglanden.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?