QUERU Gallery
QUERU Gallery
QUERU Gallery
Classy & Cool

Restaurant QUERU

QUERU 'Cantina Mexicana' is het nieuwe en tweede avontuur van chef-kok Alberto Nol. Alberto heeft naam gemaakt met zijn eerste restaurant Ruiseñor, gelegen aan de Denneweg in Den Haag, waar hij moderne Mexicaanse gerechten creëert die je zullen betoveren. Terwijl Ruiseñor bekendstaat als fine dining, biedt QUERU meer informele comfortmaaltijden in combinatie met kwaliteitscocktails.
 

'Queru', een afkorting van 'querubín' wat 'engel' betekent, was de bijnaam van Alberto's vader, die ook een tacotent bezat in Mexico-Stad. Wanneer mensen zeiden: "Laten we naar el Queru gaan", bedoelden ze dat ze naar Alberto's vader gingen om te genieten van zijn kenmerkende taco's.
 

Bij Queru willen ze de levendige en energieke sfeer van de Mexicaanse cantina overbrengen, waarbij ze Mexicaans streetfood serveren met een moderne twist en altijd gebruikmaken van hoogwaardige, verse producten.


Zij geloven dat pepers niet alleen pittig zijn als je weet hoe je ze moet gebruiken! Het is de ultieme gedeelde eetervaring waarbij comfortvoedsel met explosieve smaken. Queru is een plek waar iedereen samenkomt om plezier te hebben, gerechten te delen en niet bang te zijn om hun handen vies te maken!

Details van Restaurant QUERU

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag vanaf 18:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?