MEDI Gallery
MEDI Gallery
MEDI Gallery
MEDI Gallery
MEDI Gallery
MEDI Gallery
Classy & Cool

Restaurant MEDI

Bij MEDI voelen gasten zich direct thuis door hun geïnspireerde keuken, gebaseerd op de prachtige landen rond de Middellandse Zee. De keuken is gevuld met een veelheid aan smaken en diversiteit, en gasten worden van harte uitgenodigd om te komen genieten van de verrukkelijke gerechten. Gasten kunnen zelf kiezen of ze de gerechten willen delen of niet, maar hoe dan ook zullen ze genieten van de heerlijke maaltijden.
 

Zelfs nadat de keuken is gesloten, zijn gasten meer dan welkom om te ontspannen en te genieten van een heerlijke cocktail of een glas wijn van de uitgebreide wijnkaart. De ervaren barman staat voor hen klaar en zal ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen in de gezellige sfeer van MEDI. Of gasten nu willen ontspannen na een lange dag of hun avond willen verlengen met vrienden, bij MEDI zijn ze aan het juiste adres.
 

Gasten worden hier meegenomen op een culinaire reis van smaak en verfijning en ontdekken wat de Middellandse Zee keuken te bieden heeft. Bij MEDI draait alles om het vieren van de culinaire tradities en levensstijl van de Middellandse Zee.

Details van Restaurant MEDI

Openingstijden

Maandag vanaf 17:30
Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 17:30

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant MEDI

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?