De Kade Gallery
De Kade Gallery
Classy & Cool

Restaurant De Kade

Welkom bij Restaurant de Kade, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht over het water en een van de meest idyllische terrassen van Den Haag. Zij werken alleen samen met gepassioneerde lokale boeren en alleen de allerbeste groenten, duurzaam gevangen vis en kwaliteitsvlees van lokale producenten. Met deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten willen ze hun gasten een onvergetelijke culinaire ervaring bieden, waarbij duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel staan.
 

Bij Restaurant de Kade  draait alles om smaak en kwaliteit. De getalenteerde chef-kok creëert gerechten die de smaakpapillen prikkelen en de zintuigen verwennen. Van verfijnde groentegerechten tot smaakvolle visgerechten en heerlijk mals vlees, het diverse menu biedt voor elk wat wils.
 

Naast het culinaire aanbod hebben we ook een bijzondere selectie natuurwijnen uit de regio. De uitgebreide wijnkelder herbergt een schat aan wijnen die perfect samengaan met onze gerechten. Daarnaast zijn ze trots op het assortiment lokale bieren, die zorgen voor een authentieke en smaakvolle ervaring.

Details van Restaurant De Kade

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag vanaf 12:00
Zaterdag vanaf 11:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant De Kade

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?