Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Klassiek & Verfijnd

Restaurant Portfolio

Ervaar een buitengewone culinaire belevenis bij Portfolio, waar chef-kok Kasper Verlinden en gastheer/sommelier Remco van Antwerpen hun krachten hebben gebundeld sinds november 2017. Met meer dan 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland nemen deze getalenteerde experts je mee op een gastronomische reis door hun indrukwekkende portfolio.
 

Bij Portfolio geniet je in een ontspannen ambiance van een vast menu, dat zowel aan de elegante marmeren eetbar als in de stijlvolle eetzaal geserveerd kan worden. Het menu omvat diverse gangen met een focus op vis, schaal- en schelpdieren, waarbij de keuken een harmonieuze mix van Aziatische invloeden, licht verteerbare gerechten en verfrissende zuren biedt.
Omdat zij streven naar de hoogste kwaliteit, wordt het menu regelmatig vernieuwd om de seizoensgebonden ingrediënten optimaal tot hun recht te laten komen.
 

Bij Portfolio laten ze ook op het gebied van wijn geen steek vallen. Je kunt genieten van een selectie natuurwijnen, die vrij zijn van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast bieden ze biodynamische en biologische wijnen aan.

Op de uitgebreide wijnkaart vind je een scala aan Europese wijnen, variërend van verrassend avontuurlijk tot klassiek verfijnd. Bij het menu worden passende wijnen geschonken.

Bij Portfolio ben je verzekerd van een onvergetelijke culinaire ervaring waar vakmanschap, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen.

Details van Restaurant Portfolio

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 19:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?