BlueBlood Gallery
BlueBlood Gallery
BlueBlood Gallery
BlueBlood Gallery
Classy & Cool

Restaurant BlueBlood

Begeef je op een smaakvolle reis met Chef de Cuisine Luis Rojas en ontdek de culinaire wereld van Peru en Japan in de betoverende 'Nikkei'-keuken. Luis Rojas, geboren en getogen in Peru, brengt zijn Latijns-Amerikaanse roots tot leven bij BlueBlood. Laat je verrassen door een gevarieerde en avontuurlijke combinatie van verfijnde, zuivere smaken uit Japan en de gedurfde, levendige smaken die zo kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika.
 

Gelegen aan het water in het bruisende centrum van Den Haag, aan de Zeestraat, biedt BlueBlood een unieke culinaire ervaring. Geniet van buitengewone cocktails en de beste wijnen die perfect samensmelten met de gerechten. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de prachtige ambiance die BlueBlood te bieden heeft.
 

Met Chef de Cuisine Luis Rojas aan het roer en zijn unieke interpretatie van de Nikkei-keuken, is BlueBlood de ideale bestemming voor fijnproevers die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring. Laat je verwennen door de harmonie van smaken, de verfijnde presentatie en de hartelijke gastvrijheid van het BlueBlood-team!

Details van Restaurant BlueBlood

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag vanaf 12:00
Zondag vanaf 12:30

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?