Nona Gallery
Nona Gallery
Nona Gallery
Nona Gallery
Bijzonder Bourgondisch

Restaurant Nona

Welkom bij Nona in Den Haag!
 

Stap binnen in de betoverende wereld van echt authentieke Italiaanse keuken. Bij Nona nemen ze je mee op een onvergetelijke culinaire reis, geïnspireerd door de betoverende smaken van Sicilië en de warme nostalgie van het moederland van de eigenaresse, Julia Nona. Hier proef je de passie en liefde voor de Italiaanse keuken in elk gerecht en elke slok wijn.
 

Bij Nona draait het niet alleen om eten, maar om het creëren van een intieme en meeslepende ervaring. Ze geloven dat de magie van de Italiaanse keuken pas echt tot leven komt wanneer je het verhaal achter de gerechten kent. Daarom nemen ze de tijd om je mee te nemen op een culinaire ontdekkingsreis, waarbij elke hap je transporteert naar de prachtige landschappen en levendige smaken van Italië.
 

Laat je verrassen door het zorgvuldig samengestelde menu, dat een harmonieus samenspel is van traditionele en eigentijdse gerechten. En vergeet niet een blik te werpen op de uitgebreide wijnkaart, waarop je een scala aan verfijnde wijnen vindt die perfect passen bij hun smaakvolle gerechten. Het deskundige personeel staat klaar om je te adviseren en je te helpen de perfecte combinaties te vinden.
 

Bij Nona draait alles om het vieren van de Italiaanse culinaire kunst. Dompel jezelf onder in de warme sfeer, de heerlijke geuren en de hartelijke gastvrijheid die onze Italiaanse roots kenmerken!

 

 

 

Details van Restaurant Nona

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag gesloten
Donderdag t/m Zondag vanaf 19:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?