JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
JANS Gallery
Hip & Happening

Restaurant JANS

Een Unieke Beleving in het Hart van Arnhem

JANS vormt het bruisende hart van de Arnhemse binnenstad, strategisch gepositioneerd naast het beroemde Musis Sacrum en recht tegenover het Stadstheater Arnhem. Deze veelzijdige plek staat open van 's morgens tot 's avonds, biedt heerlijke koffie met gebak, uitgebreide lunches, diners, gezellige borrels, en meer. Een gastvrije ontmoetingsplaats die zowel zakelijke als persoonlijke ontmoetingen, in kleine of grote groepen, omarmt.

Parijse Grandeur in Arnhem

JANS' omarmt de klassieke Parijse grand cafés en brasseries in een stijlvol interieur. De zwart-witte mozaïek tegelvloer, comfortabele stoelen, velours beklede banken, een solide koperen bar, sfeervolle verlichting, knusse hoekjes en een royale stamtafel creëren een eigentijdse huiskamersfeer waarin elke Arnhemmer zich thuis kan voelen. Een ideale setting om te genieten van Parijse grandeur, vooral voorafgaand aan een voorstelling in Musis of het Stadstheater.

Duurzaam Genieten en Lokale Kwaliteit

JANS' is toegewijd aan een laagdrempelige entree met stijl, betrouwbare gastvrijheid en hoogwaardige gerechten die voor iedereen toegankelijk zijn. Duurzaamheid staat centraal, met een focus op lokale, biologische, en veganistische producten. JANS' belooft een culinaire ervaring waarbij je niet alleen geniet van heerlijk eten maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Details van Restaurant JANS

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 10:30

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant JANS

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?