0


Klassiek & Verfijnd

Op deze prachtige locatie, in het kleinste kasteeltje van Nederland, kun je genieten van de Franse keuken met een Mediterraanse twist! Beleef om de twee maanden een nieuwe kaart, die altijd aansluit op het seizoen! Kom langs voor een heerlijke lunch, verrassend dinner, een glaasje champagne of zelfs een kopje koffie. Met lekker weer geniet je van dit alles, buiten in de geweldige tuin!


Menu van restaurant
Kasteeltje Hattem

Voorgerechten

Terinne van ganzenlever
met spongecake, sorbet van druiven, hazelnoten en balsamico

€ 19.50

Steak tartaar
van Limousin met gepocheerd hoeve eitje, brioche en geschaafde truffel

€ 18.50


Tussengerechten

Gebakken zeetongfilet
met Hollandse garnalen, romig soepje van witlof en olie van chorizo en paprka

€ 17.50

Rouleau van fazant
met farce van truffel, zuurkool en pomme duchesse met epoisse kaas

€ 19.50


Hoofdgerechten

"Limousin" ossenhaas
met gebakken ganzen-lever, Madeira en kroketje van aardappel en chorizo

€ 31.50

Hertenrugfilet
met wildstoof, bloedworst, stoofpeer, spruitjes, polenta met paddenstoelen en krachtige herten-kokos saus

€ 26.50


Kaas en nagerechten

Kaas a la carte
van Hans van 't Keesheukske met Limburgse appelstroop en krentenbrood

€ 15.50

Tiramisu
met verse vijgen, sorbet van vijgen, bastogne kruim en eiwitschuim

€ 10.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 47,50

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?