0


Classy & Cool

Bij QuaKoken draait alles om de passie voor volle, rijke smaken en de mooiste bereidingen van verse producten. Geen wonder dat oprichter en eigenaar van QuaKoken, Joris ten Wolde, zijn wortels heeft in de klassiek Frans georiënteerde keuken.

 

Maar ondanks deze klassieke oorsprong is QuaKoken allesbehalve stijf te noemen. Hoewel de totale eetbeleving te allen tijde moet kloppen en verrassen, is het hier nog veel belangrijker dat goed eten en drinken toegankelijk en smakelijk is voor iedereen!

 

In een vrolijke informele sfeer wordt er hier bediend en gekookt op hoog niveau. Leuke wijnsuggesties, interessante gerechten en zeer verzorgde bordjes die niet misstaan op je Instagram. Op de kaart vind je van alles wat, maar een echte aanrader is het chefsmenu. 


Menu van restaurant
QuaKoken

Voorgerecht

Eerst het Zuur dan het Zoet
Superfijne zuurkoolkroketjes gevuld met verrassend zachte zuurkool, grove mosterdmayonaise en ambachtelijke worst

€ 11.50

Meester Visser
Meesterlijke sashimi van zalm en tonijn, fris-zure juliennesalade met een pittige crunch van sesam wasabi en sojasaus ‘on the side’

€ 15.50


Hoofdgerecht

Schol & Knol
Gegrilde scholfilet met mousseline van pompoen, schuimige saus van paddenstoelen, brunoise van knolselderij en macadamia kruim

€ 24.00

So-Fish-Ticated
Elegant gebakken zalm met krokante aardappel, mini bietjes, dille-olie, beurre blanc en een crunchy huidje van de zalm

€ 25.00


Dessert

Let's Get Messy
Amandelspijsslofje met dulce de leche en mousse van Nutella, fris citroensorbetijs en gekonfijte ananas

€ 9.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?