0


Hip & Happening

Welkom bij de nieuwste en hipste hotspot van Amsterdam! Bij De Kop van Oost geniet je tijdens een lekkere lunch, verrassend diner of gezellige borrel van het adembenemende uitzicht over het water én molen De Gooyer; de enige molen in het historische gedeelte van Amsterdam!

 

Proef klassieke gerechten met een moderne twist, gemaakt door chef-kok Nick & de keukencrew. Tip: proef de unieke wijnen op de kaart of ga voor een van de verrukkelijke cocktails!


Menu van restaurant
De Kop van Oost

Voorgerecht

Zalm sashimi
Met wasabi, doperwtencrème, blue meat radijs, sambai vinaigrette, krokante lotuswortel en soya

€ 11.00


Hoofdgerecht

Steak tartaar
Met truffelaardappel chips, peterselie emulsie, mosterdzaad, frans friet en mayonaise

€ 18.50


Dessert

Cheesecake
Met merengue en mango

€ 7.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,50

Geschreven over restaurant De Kop van Oost

img

De Kop van Oost opent nieuw terras

De Kop van Oost opent nieuw terras met panoramisch uitzicht aan de waterzijde.  De Kop van Oost opende dinsdag 4 juni 2019 officieel haar nieuwe terras. Amsterdam is een prachtige zomerspot rijker. Op een unieke plek aan het water met een panoramisch uitzicht waar de zon de hele dag schijnt en onder gaat in het water. Een bijzondere locatie waar het heerlijk vertoeven is voor lunch, borrel en diner.

www.entreemagazine.nl

img

We proeven dat de chef het kan – deze zaak heeft potentie

Het was een oude fabrieksloods op een ongure plek, maar elke vierkante meter grond in Amsterdam is goud waard en een beetje horeca-ondernemer weet van niets iets te maken. In een notendop het verhaal van de Kop van Oost, naast Brouwerij ’t IJ. Vijf jongemannen, onder wie de kok, stapten in het project na het eerst als ‘pop-up’ uit te testen. Al snel bleek de ligging, aan het water op de driehoek…

www.nrc.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?