0


Classy & Cool

Bij Eleanor wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten. Maar ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Eleanor laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en vega.
 

Op de wijnkaart staan verrassende én toegankelijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd op smaak. Het interieur heeft een grootstedelijke allure met een warme touch.
 

Ben je uitgegeten? Breng dan een bezoekje aan de cocktailbar. En ook voor de vermoeide reizigers is het plek in het knusse boutiquehotel. Eleanor zorgt ervoor dat je heerlijk wordt verwend en nergens anders aan hoeft te denken! Een klassieke brasserie in een eigentijds jasje dat iedereen past.


Menu van restaurant
Brasserie Eleanor

Voorgerecht

Grote Garnalen
Gebakken in knoflook, gember, Spaanse peper en verse kruiden

€ 12.00

Tonijn Tartaar
Gemarineerde verse tonijn met avocadocreme, furikake, waakte salade, en een zeewierkrokantje

€ 12.00


Hoofdgerechten

Zeeuws Weiderund
In roomboter gebakken

€ 22.00

Kabeljauwfilet
Met rode biet, zoetzure biet, gerookte amandel en palingschuim

€ 21.00

Pannetje Zeeuwse Mosselen
Gekookt in wijn of bier, met knoflook- en cocktailsaus

€ 21.00


Nagerechten

Opera
Laagjes cake van amandelbiscuit, chocolade ganache, en koffie-botercreme met amandel-vanille ijs

€ 8.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?