0


Bijzonder Bourgondisch

De Fortuyne is een restaurant op maat, in het centrum van Mechelen, voor de moderne stadsmens. Een plek waar je ’s middags een lichte lunch kunt krijgen, elke zaterdag namiddag High Tea of een gebak om duimen en vingers bij af te likken en ’s avonds - wanneer de lichten dimmen - culinaire toppers worden geserveerd.
 

Bij De Fortuyne geldt: sharing is caring, want hier worden de gerechtjes gedeeld! En of je nou van vlees, vis of vegetarisch houdt, alles is mogelijk. Het historische interieur is prachtig en de ontspannen sfeer doet je ontspannen.
 

Gegarandeerd een succes, dus eet, deel en geniet!


Menu - restaurant De Fortuyne


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 40,00

Geschreven over restaurant De Fortuyne

img

HOTSPOT: doe eens aan fancy foodsharing bij De Fortuyne in Mechelen

Zin in foodsharing, maar mag het eens iets anders zijn dan de gebruikelijke patatas bravas, calamares of kroketjes? Dan ben je bij De Fortuyne in Mechelen aan het juiste adres. Hier kan je smullen van verschillende, originele gerechtjes in een supermooie setting.

www.flair.be

img

Nieuw restaurant 'De Fortuyne' geopend in prachtig historisch pand

Laat je verrassen door deze winkelstad op mensenmaat. Naast grote en kleine ketens vind je ook originele boetiekjes, hippe winkels en creatieve hotspots terug.

shoppenin.mechelen.be

img

Restaurant De Fortuyne: Onze familiedroom is werkelijkheid geworden

Jong team aan het roer in nieuw restaurant.

www.madeinmechelen.be

img

Gault&Millau - De Fortuyne

Fraai gerenoveerd interieur met veel hout. Verzorgde en vriendelijke bediening. Frans-Belgische keuken met vele internationale invloeden....

be.gaultmillau.com

img

HOTSPOTS: 9 van de leukste plekjes in Mechelen waar je lekker kan dineren

Na het ontbijt, de lunch en het vieruurtje is het tijd voor het avondeten. Van al dat shoppen krijg je natuurlijk honger! Zet dus je zakken neer en schuif je voetjes onder tafel bij een van deze vijf gezellige eetplekjes.

www.flair.be

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?