0


Hip & Happening

Het Theaterplein is de ideale plek om bij te kletsen in Antwerpen. Vlak langs de Stadschouwburg bij dit theaterplein serveert Jasper jou de lekkerste ballen. Want dit is de specialiteit bij Balls & Glory. Van vlees of juist vegetarisch, de ballen zijn altijd van een eerlijke origine, ovengebakken, met de hand gedraaid en beroemd om hun heerlijke, vloeibare vulling.
 

In de zomer kun je hier trouwens ook heerlijk vertoeven op het terras, genietend van het mooie Antwerpen, met een lekker zonnetje op je gezicht.
 

Tip: heb ballen en neem je date mee voor een aperitief. Kies voor het Sharing Menu met een Glorious Gin-cocktail. Krijg je niet alles op? Dan mag je ze altijd meer naar huis nemen!


Menu - restaurant Balls & Glory


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 25,00

Geschreven over restaurant Balls & Glory

img

Balls and Glory wint internationale award

De gehaktballen van de Gentse chef Wim Ballieu zijn in de prijzen gevallen. Ballieu kreeg de internationale Golden Palm uitgereikt voor het innovatiefste restaurantconcept. De kok maakte bekend dat men ook binnenkort in Antwerpen zal kunnen smullen van Balls & Glory.

weekend.knack.be

img

Balls and Glory is winkelconcept van het jaar

Gehaktballenrestaurant Balls & Glory wint de Mercuriusprijs en krijgt daarmee de titel “winkelconcept van het jaar”. De tweede en derde plaats zijn voor Thuiszorgwinkel en Elektro Van Assche.

www.retaildetail.be

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?