Het Viswijf Gallery
Het Viswijf Gallery
Het Viswijf Gallery
Bijzonder Bourgondisch

Restaurant Het Viswijf

In het centrum van Den Bosch ligt een verborgen schat genaamd Het Viswijf. Deze plek is nog niet ontdekt door het grote publiek, maar het is zeker de moeite waard om hier een bezoekje te brengen. Het is een waar paradijs voor liefhebbers van vis!

 

Bij Het Viswijf staat toegankelijkheid voorop. Ze vinden het belangrijk dat vis voor iedereen toegankelijk blijft. Dagelijks komt hier verse vis binnen, rechtstreeks vanuit de zee en het menu wordt aangepast op basis van de beschikbaarheid van het seizoen. Zo ben je verzekerd van de meest verse en duurzame visgerechten.

 

De menukaart van Het Viswijf is verrassend veelzijdig en verandert regelmatig, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Hier kun je genieten van klassiekers zoals kibbeling en haring tot meer verfijnde gerechten zoals gegrilde octopus en coquilles. De smaken zijn perfect in balans en de presentatie van de gerechten is prachtig.

 

Kortom, Het Viswijf is een unieke en bijzondere plek waar je de meest heerlijke visgerechten kunt proeven. Of je nu een fervent visliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een lekkere maaltijd, hier zul je zeker niet teleurgesteld worden!

 

Details van Restaurant Het Viswijf

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Donderdag vanaf 17:00
Vrijdag t/m Zondag vanaf 16:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?