0


Classy & Cool

In een historisch pakhuis in Arnhem vind je restaurant Cuisson. Het heeft een industriële look maar wel met een warme en sfeervolle uitstraling. Chef Bram Roelofs houdt geen vast menu aan, maar zorgt ervoor dat elke gang weer een verrassing is!
 

Of je nu met z’n tweeën bent of met vrienden, Cuisson doet er alles aan om je telkens weer te verrassen. De gerechten zijn lekker divers van smaak en textuur waarbij gewerkt wordt met uitsluitend dagverse producten. De wijnen zijn met zorg gekozen en zijn de kers op de taart van een heerlijk avondje uit.

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,50

Geschreven over restaurant Cuisson

img

Bram Roelofs van Cuisson: ‘Die passie wil ik aan tafel overbrengen’

Bij Cuisson in Arnhem wordt ieder bord dat de keuken verlaat door de koks zelf geserveerd. ‘Die passie overbrengen bij de gast aan tafel, vind ik heel belangrijk’, aldus de enthousiaste eigenaar en chef-kok Bram Roelofs (31). De mussen vielen van het dak door de hitte, toen Roelofs in juni 2018, na wekenlang klussen, zijn Cuisson met verfijnde Franse keuken aan de toch wat verborgen Wezenstraat opende. De ongekend hoge temperaturen, gecombineerd met festivals

www.missethoreca.nl

img

Bram Roelofs van Cuisson: ik wil Arnhem graag verrassen

Hij is nog maar net open, maar heeft al heel wat positieve reacties van gasten mogen ontvangen.Dat is niet zo raar, voor een 30-jarige weet ondernemer Bram Roelofs van Cuisson in Arnhem heel goed wat hij wil. "Lekker freestylen met producten die ik in huis heb. Zoveel mogelijk vers. Ik wil mijn gasten graag verrassen."

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?