0


Classy & Cool

Op de Nieuwe Markt, vlakbij de kade van de IJssel, vind je Sint Maxime. In de geheel open "cuisine" staat het keukenteam zeven dagen per week van 11:00 uur tot 22:00 uur voor je klaar! Lunch, diner en happen voor bij de borrel: bij Sint Maxime is het allemaal mogelijk. 
 

Hier kun je heerlijk genieten van goed eten geïnspireerd door de Franse keuken. Zodra je binnen stapt kom je in verschillende settingen terecht, maar toch komt alles weer samen door een vleugje van de Franse sfeer. Natuurlijk kun je ook heerlijk genieten op het terras!
 

Je kunt hier altijd terecht voor bijna alles, zelfs reserveren op het terras is mogelijk! Bij Sint Maxime is alles mogelijk!


Menu van restaurant
St. Maxime

Voorgerecht

Snoekbaars
Gepocheerd, appel, kreeftensaus

€ 12.00


Hoofdgerecht

Lamsbout
Lamsworst, mediterrane groenten, mosterdjus

€ 20.00


Dessert

Macaron
Framboos, mascarpone, citrus

€ 9.00


Geschreven over restaurant St. Maxime

img

Binnenkijken bij het nieuwe St. Maxime: een vleugje Frankrijk in de Deventer binnenstad - indebuurt Deventer

Op een maandagmiddag stap ik Café Cuisine St. Maxime binnen. "Het is de eerste dag sinds onze opening ruim twee weken geleden dat het iets rustiger is", lacht bedrijfsleider Marijn. Wat eerder de Dikke van Dale was is omgetoverd tot een prachtig nieuw en veelzijdig concept en het voormalig pand van In Den Borrelaer is er bij getrokken. Tijd om een kijkje te nemen.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?