0


Klassiek & Verfijnd

Beluga Loves You is in 2018 overgenomen door Servais Tielman. Alhoewel hij er nog niet zo lang de scepter zwaait, heeft Beluga Loves You al wel zijn eerste Michelinster in de wacht gesleept!

 

Bij Beluga Loves You streven ze naar het allerbeste. Dit is terug te zien in het vele gebruik van lokale producten. De zoektocht naar deze producten maakt voor Servais het vak fantastisch. Respect voor het leven en de behandeling van een dier is erg belangrijk voor de chefs bij Beluga. De motivatie is dan ook om uitsluitende echt biologisch producten te gebruiken.

 

Leuk feitje! Beluga Loves You heeft hun eigen kaviaar lijn uitgebracht.

 

Je kunt er vanuit gaan dat je met nieuwe smaken en ervaringen zal kennismaken in dit restaurant, maar wel in een ongedwongen sfeer!

Geschreven over restaurant Beluga Loves You

img

Servais Tielman: ‘We willen met koken bezig zijn’

Servais Tielman staat met Beluga Loves You met één ster in de Michelingids voor 2020. Hij geniet naar eigen zeggen. ‘Er is veel reuring rondom ons, maar wij willen met koken bezig zijn. En dat we dat goed doen, bevestigt deze Michelinster.’ Servais Tielman, kort na de uitreiking van de Michelinsterren op maandag 13 januari: ‘Dit geeft een goed gevoel. We zijn met koken bezig. Met gastvrijheid. Dit is goed voor ons en voor …

www.missethoreca.nl

img

Beluga Loves You met Servais Tielman in een nieuw jasje

Servais Tielman, chef-kok en eigenaar van het met een Michelin-ster bekroonde Cucina del Mondo in Heerlen, neemt Beluga Loves You over, zo werd afgelopen weekend bekend gemaakt. De huidige chef-kok en mede-eigenaar van deze internationaal erkende sterrenzaak, Hans van Wolde, maakte al in het najaar van 2016 bekend dat hij in Reijmerstok zijn droom – een culinaire bio-boerderij meets bed & breakfast – waar wil maken. Zijn opvolger staat te popelen om naar Maastricht te komen. Wij spraken Servais Tielman over zijn plannen voor Beluga Loves You 2.0.

www.chapeaumagazine.com

img

Acht restaurants krijgen eerste Michelinster, geen verrassingen bij twee- en driesterrenzaken

Het is weer de dag van het jaar voor culinair Nederland: wie krijgt er een ster, wie krijgt een tweede en wie - help - verliest de status die Michelin verleent aan de top van de restaurantwereld? Brabant en Limburg deden het goed in de categorie ‘nieuwkomers’, maar de echte top bleef ongewijzigd. Vooraf werden Daalder in Amsterdam en Meliefste in Wolphaartsdijk getipt als kanshebbers voor hun eerste ster, maar zij vielen uiteindelijk allebei buiten de prijzen . De nieuwkomers met een eerste ster werden: Eden (Valkenswaard), Marrees (Weert), Varsaen (Ravenstein), Beluga Loves You (Maastricht), Rantrée (Maastricht), Noble Kitchen (Cromvoirt), Zout & Citroen (Oosterhout) en Graphite by Peter Gast (Amsterdam).

www.ad.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?