0


Klassiek & Verfijnd

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van ' De Witte Kamer', zoals de zaal waarin restaurant The White Room gevestigd zit al genoemd wordt sinds de opening. Een prachtige witte zaal met gouden accenten, zorgt voor een luxe uitstraling. 

 

Randy Karman stuurt het team aan in de keuken en zorgt er samen met Jacob Jan voor dat er een menu wordt opgesteld met mooie ingrediënten en invloeden vanuit de hele wereld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle soorten smaken, van zoet tot zuur en van bitter tot fris. Dit zorgt voor een onverwachte culinaire beleving.


Menu van restaurant
The White Room

Voorgerecht

Noordzeekrab
Foie gras, avocado en kaviaar

€ 28.00


Hoofdgerecht

Hert
Met biet, truffel en walnoot

€ 49.00


Nagerecht

Mandarijn
Met kaneel en lange vinger

€ 19.00


Geschreven over restaurant The White Room

img

Randy Karman: ‘Behoud Michelinster The White Room is groot compliment’

Met knikkende knieën toog Randy Karman maandagmorgen naar de Michelinpresentatie in het De LaMar theater in Amsterdam. Nog maar negen maanden geleden nam hij het stokje over van voormalig chef-kok Arturo Dalhuisen. Maar ondanks die chefswissel wist The White Room haar Michelinster te behouden. Met het zweet onder de oksels naar de presentatie? ‘Ja, toch wel’, reageert Karman lachend. ‘Dat we de ster hebben behouden is een enorm compliment natuurlijk. Michelin heeft namelijk …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?