0


Classy & Cool

Deze heerlijke locatie heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het huis, zoals het er nu bij staat, kreeg vanaf 1830 in fasen zijn huidige vorm. Hoogstwaarschijnlijk is De Parel van Zuilen begonnen als een hofstee die later steeds is uitgebreid met verdiepingen en aanbouwen. De tuin dateert van 1911.
 

De Parel van Zuilen is de trouwlocatie van De Stichtse Vecht, maar natuurlijk kun je er ook heerlijk culinair genieten. In de zomerse maanden kun je heerlijk op het terras een wijntje langs het water drinken. 


In de Parel van Zuilen vier je het leven en voel je je als een koning. Kijk uit over de rivier de Vecht met in de verte de koeien en de weilanden. Geniet van de stilte en natuur om je heen terwijl je wordt verwend met de lekkerste gerechten!


Menu van restaurant
De Parel van Zuilen

Voorgerecht

Huisgerookte duivenborst
Met een salade van appel, rucola en cranberry

€ 11.40


Hoofdgerecht

Fazantfilet suprême met rode wijnsaus
Gevuld met zuurkool

€ 20.60


Nagerecht

Kaasplank uit de streek
Verschillende soorten kaas uit de regio

€ 12.20


Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?