0


Klassiek & Verfijnd

Italiaans eten aan het water? Dan denk je misschien aan Venetië. Maar het kan ook bij De Olifant! Gelegen aan de Vecht, kun je hier genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Sinds Frank Opperhuizen aan het roer staat kan je genieten van, met zorg bereide, smaakcombinaties die de tong strelen. Zijn vakbekwaamheid en creativiteit staan garant voor eerlijke, verse gerechten.

 

De geschiedenis van de Olifant gaat ver terug. Al in de 17e eeuw was dit restaurant een herberg op de weg tussen Utrecht en Amsterdam. Hier werden de paarden ververst en konden de reizigers even op adem komen en genieten van een welverdiend diner. Wat dat betreft is er niets veranderd in De Olifant.


Menu van restaurant
De Olifant

Antipasti

Affettato
Dun gesneden Italiaanse vleessoorten

€ 9.50

Crocchette di Parmigiano
Huisgemaakte kroketjes gevuld met risotto van Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes geserveerd met basilicum mayonaise en een kletskop van Parmezaanse kaas

€ 12.00


Secondi

Fiocchi Formaggio e pere
Buidelpasta gevuld met pecorino en blokjes peer, geserveerd met rucola, pijnboompitten en een saus van gorgonzola

€ 18.00

Risotto ai frutti di mare
Saffraan risotto met zeevruchten

€ 19.00


Secondi

Saltimbocca di pollo
Gegrilde scharrelkippendijen met Parmaham en salie, gegrilde groenten, geroosterde aardappeltjes en jus van salie

€ 20.00


Dessert

Semifredo
Huisgemaakt ijs met nougat en gebrande amandelen

€ 7.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 38,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?