0


Klassiek & Verfijnd

Kom even helemaal tot rust op dit prachtige landgoed. Midden in het bos bevindt zich Landgoed Groenendaal. Voor een heerlijk diner, maar ook voor een trouwerij ben je hier aan het juiste adres. 

 

De klassieke Franse keuken is de basis van de gerechten met invloeden uit de Mediteraanse en Oosterse keuken. Chefkok René Haak en zijn team houden van eerlijke, no-nonsense gerechten, bereid met dagverse ingrediënten. 

 

Kan je niet kiezen? Laat je dan vooral verrassen door voor een 3-, 4- of 6-gangen verrassingmenu te gaan. Wil je genieten van een heerlijk diner in een prachtige omgeving, dan is Landgoed Groenendaal zeker een aanrader!


Menu van restaurant
Landgoed Groenendaal

Voorgerecht

Bisque van kreeft
met Hollandse garnalen, gember en crème fraîche

€ 12.15


Hoofdgerecht

Kalfszwezerik
Met wilde spinazie en jus van kruidnagel

€ 28.50


Nagerecht

Parfait van passievrucht
met bloedsinaasappelchutney

€ 10.30


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 38,00

Geschreven over restaurant Landgoed Groenendaal

img

Landgoed Groenendaal - Culinaire bijeenkomsten op een verrassend eigenzinnig landgoed - GreaterVenues.com

Midden in het bos in Heemstede, onder de rook van Amsterdam, ligt Landgoed Groenendaal. Deze veelzijdige locatie staat bekend om haar geweldige restaurant en service. In het fraaie historische koetshuis is gastvrijheid al ruim een eeuw de specialiteit van het huis. Voor een locatie met zo’n lange geschiedenis is Landgoed Groenendaal verrassend eigenzinnig. De multifunctionele ruimten voor meetings en events hebben een eigentijds interieur: design, moderne kunst en een vleugje nostalgie vormen het comfortabele decor voor bijeenkomsten met culinaire verwennerij.

www.greatervenues.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?