0


Classy & Cool

Een culinaire hemel op aarde. Drink in Spaanse sferen een goed glas Cava of Sangria op ons terras in de zon of aan de bar. Dompel je volledig onder in de Catalaanse eetcultuur door een aantal van onze tapas te bestellen. Echte Catalaanse favorieten en aanraders zijn; pan cristal, tortilla, croquetas, boquerones en pimientos de Padrón.
 

Gelegen aan het Marie Heinekenplein bevindt dit restaurantje zich op een prachtlocatie! Of je nou een cocktail, biertje, wijntje, of lekker aan het eten bent. Het kan hier allemaal!
 

Met overal een beetje goud in het interieur is het een van de hotspots van Amsterdam. Je voelt je hier direct thuis en je kan daardoor optimaal genieten van de lekkerste tapas en mediterrane gerechten die op de kaart staan.


Menu van restaurant
Barça

Vlees Tapas

IBÉRICO RIB FINGERS
soja, Pedro Ximénez saus, sesam

€ 9.50


Vis Tapas

TOSTADA GEROOKTE ZALM
vadouvanmayonaise, jalapeño, radijs

€ 9.50


Hoofdgerecht

PAELLA CLASSICO
zeevruchten, kip, chorizo

€ 21.50


Nagerecht

CREMA CATALANA MOUSSE
kaneel, citroen

€ 7.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 32,50

Geschreven over restaurant Barça

img

Surprise! Eén van onze favoriete tapas-restaurant in Amsterdam @Barca heeft een complete make-over gehad inclusief de kaart!

Nee, nieuw is Barça Amsterdam niet, máár je herkent het ook niet meer terug als je er bent. Een Spaanse make-over heeft het restaurant prachtig ...

culi-amsterdam.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?