0


Bijzonder Bourgondisch

Wat vroeger 'Uitspanning de Fazanterie' was heet tegenwoordig De Fazant. Niet alleen de naam is nieuw. Het restaurant is ook helemaal gerenoveerd. Op deze prachtige plek in de bosrijke omgeving van Ulvenhout kom je helemaal tot rust.

 

Ben jij ook zo gek op het terras? Bij De Fazant kun je het hele jaar door buiten zitten. Wanneer het frisser wordt kunnen de heaters aan en kan de overkapping dicht. Zo blijf je altijd genieten van het terras.

 

Maandelijks komt De Fazant met een nieuw menu. Laat je verrassen door, elke keer weer wisselende, drie spectaculaire gangen. Naast het heerlijke terras, het fantastische eten, heb je er ook nog eens geweldige drankjes. Zeker de moeite waard om een keer langs te gaan!

 

 

Geschreven over restaurant De Fazant

img

Het hele jaar door terrasplezier bij De Fazant in Ulvenhout

EETRECENSIEDe Fazant in Ulvenhout? Ja, dat is correct. Het is de nieuwe naam van uitspanning De Fazanterie. De zaak wordt ook grondig gerenoveerd. Het indrukwekkende terras is al helemaal gereed. Restaurant De Fazant ligt in een mooie bosrijke omgeving in Ulvenhout. Er zullen heus wel momenten zijn dat je er rustig op het terras kunt zitten en alleen het gekwetter van de vogeltjes hoort. Deze dinsdagavond doet het aantal decibellen echter niet onder voor een gemiddelde avond op de Grote Markt in Breda.

www.bndestem.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?