0


Hip & Happening

Heeft Jopen nog een introductie nodig? Eigenlijk niet. In de Jopenkerk bevind jij je in het epicentrum. Hier, op deze locatie, wordt het prachtige Jopenbier gebrouwen.

 

In deze prachtig verbouwde kerk annex brouwerij kun je onder het genot van de wereldberoemde en prijswinnende biertjes zelf het brouwproces bekijken.

 

Zin om in de zon te genieten? Geen zorgen, want naast de kerk ligt een ontzettend gezellig en vooral groot terras. Perfect om heerlijk te ontspannen. Of je nu voor de rondleiding komt of gewoon, omdat het zo lekker is!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 36,50

Geschreven over restaurant Jopenkerk

img

Café Top 100 2015-2016 nummer 69: Jopenkerk, Haarlem

Dit voormalige Godshuis in het centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grandcafé en restaurant. Blikvangers zijn de grote glimmende brouwketels achter de bar in het café. Vanuit de Jopenkerk worden volop evenementen georganiseerd. Onder meer bierproeverijen in combinatie met chocolade, oesters en kaas. De Jopenkerk zit tijdens het jurybezoek ramvol. Ondanks die drukte worden de medewerkers door ons jurylid omschreven als ontspannen en werken ze snel en kundig. Extra attent vond …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?