0


Classy & Cool

In de Romeinse mythologie, is Thalia de dochter van Bacchus, de God van de wijn. Vanzelfsprekend kom je Bij Stadsbrasserie Thalia helemaal tot rust en geniet je van vele geluksmomenten. Met de prachtige locatie midden in het centrum van Bergen op Zoom kun je hier heerlijk genieten.
 

Of je nou aan het shoppen bent of aan het slenteren door de stad, bij Thalia ben je altijd welkom! Lekker zitten. Kopje koffie. Biertje. Wijntje. Tapasplankje. Want heel veel meer is niet nodig, om je gelukzalig te voelen.
 

Het is er altijd gezellig en je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, bedrijfsborrel of zelfs een high wine! Kortom iedereen is hier welkom!

Geschreven over restaurant Stadsbrasserie Thalia

img

Maak kennis met de nieuwe eigenaren van Stadsbrasserie Thalia - indebuurt Bergen op Zoom

Als we binnenstappen bij Stadsbrasserie Thalia worden we verrast door de lege ruimte en de hardwerkende klussers. Frank Claerhoudt en Femke de Bruijn zijn sinds deze week trotse eigenaren en vertellen vol trots wat ze van plan zijn. Straks geniet je hier van een vers stukje taart bij de koffie, heerlijke streekgerechten, een borrelplankje of voor de liefhebbers ...

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?