0


Hip & Happening

Meat in the City is een sfeervol restaurant met een luxe-industriële uitstraling. Vlees is onze specialiteit waar wij mee uitblinken door de kwaliteit van Dry Aged Meat. Onze kok heeft 12 jaar slagerservaring en ism Zagt Amsterdam proberen wij ons te onderscheiden van andere horeca in Almere. Wij hebben dan ook een open keuken, Dry Aged droogkasten en een houtskoolgrill om de combinatie van beleving en smaak uniek te maken. 

 

Onze uitgebreide kaart richt zich vooral op vleesliefhebbers, maar uiteraard hebben wij ook ruime viskeuze en mogelijkheden voor vegetariërs. Ook onze drankkaart is ruim gevarieerd van een heerlijk kopje koffie tot goede wijnen, vele cocktails en non-alcoholische drankjes.

Geschreven over restaurant Meat in the City

img

MEAT IN THE CITY OPENT IN ALMERE CENTRUM

Vanaf 1 juni mogen restaurants weer gasten ontvangen. Deze dag grijpt restaurant Meat in the City aan om hun opening te vieren. Gasten van Hotel Finn, waar het restaurant onderdeel van is, konden al even genieten van de uitgebreide kaart, maar vanaf 1 juni is iedereen welkom. Meat in the City De naam zegt het al; op het menu van Meat in the City staan veel opties voor liefhebbers van vlees. De chef is 12 jaar slager geweest en weet precies waar hij het beste vlees vandaan moet halen en hoe dit het zo lekker mogelijk bereid kan worden. Er staan klassiekers als t-bone steaks en tournedos op het menu, maar ook visgerechten en heerlijke kreeft. Ook voor vegetariërs zijn er lekkere opties als ze door enthousiaste vleesetende vrienden of familieleden worden meegenomen. Bovendien is er ruime keuze uit alcoholische en non-alcoholische drankjes, wijnen en cocktails. Het restaurant is sfeervol ingericht in een mix van industrieel en klassiek en heeft verschillende gezellige plekjes om lekker te genieten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de huidige maatregelen en is er meer dan genoeg afstand tussen de verschillende tafels en zitjes.

www.almerecentrum.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?