0


Klassiek & Verfijnd

In 1998 is restaurant Kommilfoo geopend door Olivier De Vinck. Vroeger had hij geen ambitie om een restaurant te gaan openen. Hij studeerde economie en werkte daarnaast in restaurants om zo zijn studies te betalen. Zijn passie voor koken bleef maar groeien en uiteindelijk is hij in contact gekomen met topchef Eddie Van Maele.

 

 

Van het een kwam het ander en in 1998 opende hij zijn eigen tent, waarmee die al veel bereikt heeft. Zo is hij het Benelux Aspergerestaurant geweest en won hij goud met Prosper Montagné. In 2011 ontving hij zijn michelinster.

 

 

Kommilfoo presenteerd goede en verfijnde gerechten. Je legt er wel geld voor neer, een 4 gangen diner kost €75. Kom en geniet van de fijne smaken van restaurant Kommilfoo!

 

 

Geschreven over restaurant Kommilfoo

img

Sterrenlunch bij Kommilfoo in Antwerpen

Aan sterrentempels is er vandaag in Antwerpen geen gebrek. En dan spreken we zeker niet alleen over de restaurants van onze Njam!-chefs zoals Roger Van Damme, Johan Segers en Thierry Theys. Ook verschillende andere getalenteerde chefs kookten één of meerdere sterren bij elkaar en zorgen voor gastronomische uitspattingen in ’t Stad. Restaurant Kommilfoo is daar één van. Het restaurant is gelegen aan de Vlaamse Kaai in het centrum van Antwerpen en wordt uitgebaat door chef Olivier de Vinck en zijn vrouw Inger Blancquaert.

njam.tv

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?