0


Classy & Cool

Op het Eilandje is het prachtige restaurant RAS Zuiderterras gevestigd. Bij RAS gaat het om meer dan alleen eten. Het gaat om de beleving.

 

 

Opvallend aan RAS is de architectuur. Van buiten en van binnen is het een echte eye-catcher. En laten we vooral het prachtige uitzicht niet vergeten! Kom en laat je in de watten leggen bij restaurant RAS Zuiderterras. 


Menu van restaurant
Ras Zuiderterras

Voorgerecht

Zacht gerookte zalm
Met gekonfijte citroen, opgelegde sjalot en mierikswortelmayonaise.

€ 20.00


Hoofdgerecht

Sliptongetjes meunière
Met waterkers en aardappelpuree of frietjes.

€ 30.00

Pluma Iberico
Met fijne ratatouille, patatas bravas en gerookte paprikaboter.

€ 27.90


Nagerecht

Eton mess
Met rood fruit.

€ 11.00


Geschreven over restaurant Ras Zuiderterras

img

ANTWERPEN VERWELKOMT NIEUW RESTAURANT 'RAS'

Monday, February 8, 2016 — RAS ofwel ‘Restaurant Aan de Stroom’ is een volledig nieuw concept in het iconische gebouw van het Zuiderterras, in 1991 herbouwd door de bekende Antwerpse architect bOb Van Reeth. Het nieuwe interieur is van de hand van de Antwerpse interieur-architecten van Co.studio, oud-studenten van Van Reeth. De jonge super getalenteerde Rinus Van De Velde maakte vier monumentale houtskooltekeningen op maat van RAS. En last but not least, het restaurant biedt als lunch en diner een verse en pure keuken en focust daarbij op seizoensproducten uit de streek. Het totaalplaatje staat voor fine dining in een rijkelijke, gezellige en kunstminnende setting met zicht op de Schelde. EEN NIEUW CONCEPT - RESTAURANT AAN DE STROOM

vonyellow.prezly.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?