0


Hip & Happening

Proefdruk Nijmegen heeft een hele unieke locatie met een oppervlakte van 2.500 m². Iedere twee weken veranderd het menu; er komt dan namelijk weer een ander restaurant je bedienen. 

 

De Papierfabriek is een plek waar je verrast wordt door signature menu’s en de beste wijnen van Nijmeegse toprestaurants. Beleef het zelf!

Geschreven over restaurant Proefdruk

img

Redactie De Ondernemer | Foto: Tycho van Dijk 27 juli 2020 Om de opgelopen schade van de coronacrisis enigszins te repareren, heeft Proefdruk Culinair Nijmegen afgelopen week haar deuren geopend. Het grootste pop-up restaurant van Nederland zit in de Papierfabriek Nijmegen en zal tot eind september afwisselend lokale toprestaurants hosten. Gasten dineren in de fabriekshal van de bekende, uit 1908 daterende KNP/Sappi Papierfabriek. Om de geschiedenis voelbaar te maken zijn vele elementen, letterlijk en figuurlijk, van zolder gehaald om ze nieuw leven in te blazen. Met de samenwerking hopen de horecaondernemers extra inkomsten te genereren en gasten op een veilige manier een mooie avond te bezorgen. Capaciteit verhoogd om iedereen de ervaring te kunnen bieden ,,De opening was letterlijk en figuurlijk een Proefdruk voor alle ondernemers en medewerkers", vertelt Chantal Peters als eigenaar van Papierfabriek Nijmegen. ,,De reserveringen stromen binnen vanuit het hele land, maar we willen iedereen een kans geven om in deze drie maanden minimaal een keer te komen kijken. Daarom hebben we de capaciteit verhoogd van 100 naar 120 personen per avond zonder in te boeten op veiligheid. We voldoen nog ruimschoots aan de richtlijnen van het RIVM."

www.deondernemer.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?