0


Hip & Happening

Op een zonovergoten hoek van het gezellige en middeleeuwse plein de Brink, vind je Engel x Bengel. Hier kun je heerlijk genieten van een biertje op het terras of lekker binnen. Een stevige burger, een gezonde bowl of verse sushi. De keuze is reuze.
 

Bij Engel x Bengel geniet je in een gezellige huiskamersfeer van alles wat het menu te bieden heeft. En als je het terras hebt gezien, dan moet je ook zeker eens een kijkje nemen in de romantische en sfeervolle kelder. 
 

Ontbijt, lunch of diner, je ben hier op alle momenten van de dag welkom voor waar jij zin in hebt. Als je in Deventer bent, is een bezoekje aan Engel x Bengel een absolute must.


Menu - restaurant Engel X Bengel


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant Engel X Bengel

img

Engel X Bengel op de Brink is open en zo ziet het eruit

Door Simone Groot Lipman 4 oktober 2018. Engel X Bengel op de Brink is open! Er is flink geklust en verbouwd en het pand is helemaal gestript. De plek waar ooit eetcafé Orange zat, maar daar is nu niks meer van te zien. Het restaurant is stijlvol en stoer ingericht. We mochten alvast een kijkje nemen. Wat een fijn gezicht als we de Brink op lopen. Geen dode hoek en lelijke serre, maar een hip en eigentijds restaurant. Het is qua ruimte zeker het dubbele als het vorige pand in de Grote Overstraat. Met 50 zitplaatsen boven en 20/30 beneden en nog eens 90 zitplekken buiten. ”Het was een dof pareltje wat nodig opgepoetst moest worden”, vertelt Hans. ”Want juist de serre maakt het pand!” Engel X Bengel Als we binnenstappen komen we gelijk terecht in een soort vintage hoekje. ”Het is industrieel met design tinten. Veel hout materiaal, zoals boomstam tafels in combinatie met Deens design. Echt van deze tijd. In de Randstad zie je het overal, hier nog niet. Dus wil ik graag de eerste zijn”, grijnst eigenaar Hans Buitenhuis. Vanaf nu is het Engel X Bengel. Boven is het bijvoorbeeld een heel andere sfeer dan beneden, maar toch past het bij elkaar.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?