Bellezza Gallery
Bellezza Gallery
Bellezza Gallery
Bellezza Gallery
Bellezza Gallery
Bellezza Gallery
Bellezza Gallery
Hip & Happening

Restaurant Bellezza

Bij Bellezza beleef je een culinair avontuur: elk gerecht is een verrassing die gepaard gaat met een audiovisueel spektakel. Neem plaats aan de prachtige gouden Bellezza-tafel en geniet samen met andere gasten van een 8-gangenproeverij. Laat je betoveren door het team van Bellezza terwijl je geniet van voortreffelijk eten en drinken in een verleidelijke en betoverende omgeving.

Chef Davy van Wezel serveert in de Spiegelzaal een 8-gangenproeverij. In combinatie met het audiovisuele programma worden al je zintuigen geprikkeld. Het is een werkelijk unieke ervaring.

Bellezza biedt een uitgebreide en verrassende drankenkaart met een selectie van champagnes, wijnen en spannende cocktails. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze. Als je geïnteresseerd bent in een perfecte combinatie, bieden we een speciaal Bellezza-wijnarrangement bestaande uit vijf glazen wijn die perfect zijn afgestemd op het menu. Geef je de voorkeur aan alcoholvrije dranken? Onze barman bereidt graag vijf heerlijke mocktails voor je.

Na het diner nemen we je mee naar Heaven voor het nagerecht. After-dinner drankjes worden geserveerd in onze cocktailbar, die bekend staat als de meest exclusieve 'speak easy' van Amsterdam. Hier kun je genieten van opwindende cocktails en heerlijke champagnes.

Bellezza is gevestigd in een historisch vrijstaand pakhuis op de binnenplaats van het Bethaniën-klooster. Waar ooit nonnen liepen en specerijen werden verhandeld, vind je nu het nieuwe, trendy toprestaurant van Amsterdam.

Bellezza, geniet van de schoonheid van het leven!

Details van Restaurant Bellezza

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 18:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant Bellezza

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?