0


Hip & Happening

Midden op Stijp S vind je het Ketelhuis. Vroeger werd dit gebouw gebruikt voor de opwekking van perslucht en elektriciteit op het industrieterrein. Inmiddels omgebouwd naar restaurant, bakkerij, bar en evementenlocatie. 

 

De chefs werken met ingrediënten welke dicht bij huis te vinden zijn. Het brood komt natuurlijk uit eigen bakkerij, maar de honing komt bijvoorbeeld ook van de bijen-kolonie op het dak. Super vet toch?


Menu van restaurant
Ketelhuis

Voorgerechten

Oesters
met tomaat, selderij en citroen

€ 12.50

Rosbief
met pistachio, parmezaan, aceto balsamico en foccaccia toast

€ 12.50

Langoustine
met pompoen, hazelnoot en langoustine jus

€ 12.50


Hoofdgerechten

Octopus
met bloedworst, zoete ui, paprika en wilde veenbes

€ 19.50

Tortelloni
met ricotta, spinazie, doperwt en parmezaan

€ 19.50

Steak tartaar
met shiitake, aardappel en hollandaise

€ 19.50


Desserts

Aardbeien cremeux
met gin tonic, rogge, witte chocolade en basilicum

€ 8.50

Pure chocolade ganache taart
met chantilly en framboos

€ 8.50

Twee kazen
met vruchtenbrood en compote

€ 11.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?