0

Restaurants in Eindhoven

Zoek restaurants op:

En/Of op Prijsniveau

De leukste culinaire evenementen in Eindhoven:


WijnSpijs Wandelingen Surprise Dinners Walking Dinner

Restaurants op de kaart

Over restaurants Eindhoven

Wie Eindhoven zegt, zegt Philips. Dit wereldberoemde merk is onlosmakelijk verbonden met de Brabantse stad. Maar Eindhoven heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat dacht je van interessante musea, theaters, winkelstraten en prima restaurants. Aangezien je in Eindhoven dus ook heerlijk kunt eten, is een culinaire wandeling een mooie afsluiting van een weekend Eindhoven. Al wandelend door de stad doe je verschillende restaurants aan en geniet je van heerlijke wijnen en spijzen. Niet gek toch? Maar wat is er dan zoal in Eindhoven te doen?

Allereerst mag een bezoek aan het Philips museum natuurlijk niet ontbreken. Je wordt meegenomen in de ontwikkeling van een kleine gloeilampen fabrikant tot een multinationaal bedrijf dat voorop loopt in techniek.

Als je een echte voetballiefhebber bent, dan kun je ook overwegen om een bezoek aan het PSV stadion te brengen. Je krijgt een kijkje achter de schermen en komt alles te weten over het verleden en het heden van de club. Je wandelt door de spelerstunnel en komt zelfs in de kleedkamers. Er is geen restaurant in het stadion gevestigd, maar wel een echte bar, Caffee 1913, waar je tijdens je rondleiding een gratis drankje krijgt.

Wil je op een andere manier van de natuur genieten? Kom dan eens wandelen in het stadswandelpark van Eindhoven. Vergeet niet je smartphone of je tablet mee te nemen, want je kan hiermee een virtuele rondreis maken door de ruimtevaart. Via de app kun je meer dan 40 verschillede onderwerpen spotten en je kunt zelfs op de foto met Neil Armstrong of Joeri Gagarin. Dat is nog eens een andere manier van de natuur beleven.

Eindhoven is zoals je ziet een bijzondere stad met verschillende mogelijkheden. Dus ga lekker winkelen in de binnenstad, bezoek een restaurant en geniet van de verschillende evenementen, festivals en voorstellingen. Maak kennis met de stad tijdens je culinaire wandeling en geniet van het eten en de lekkere wijn, en natuurlijk van Eindhoven.