0


Classy & Cool

Een gezellig restaurant gelegen met ongedwongen in een mooi stukje van Eindhoven! Het interieur van Stadsrestaurant Welp doet een beetje industrieel aan en sluit daarmee perfect aan bij de wijk waarin het gelegen is. Maar natuurlijk nog veel meer bij de industriële en bruisende geschiedenis van Eindhoven.

In Welp viert diversiteit en robuust karakter hoogtij. Kom genieten van de internationale keuken, pure ingrediënten en de ruime keus uit meer dan 20 wijnen. Het menu wordt overigens altijd gepresenteerd via een vermakelijk en interessant huismagazine. Heb je ook wat te lezen!


Menu - restaurant Stadsrestaurant Welp


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,50

Geschreven over restaurant Stadsrestaurant Welp

img

Ongecompliceerd eten bij Stadsrestaurant Welp in Eindhoven

RECENSIE | EINDHOVEN - In culi-straat De Kleine Berg in Eindhoven zijn genoeg restaurants te vinden. Wij strijken neer op het terras van Welp, een sympathieke zaak met overwegend goede gerechten en vriendelijke bediening. De Kleine Berg wordt dé culi-straat van Eindhoven genoemd. Een gezellig en knus straatje met een ruime keus aan restaurants voor elke beurs. Wie op zoek is naar een ongedwongen sfeer en prima eten gaat naar de gebroeders Wouter en Mark Welp. Wouter staat achter het fornuis en Mark zorgt ervoor dat alles in en om het restaurant vlotjes verloopt. Wij hebben een tafeltje bij de Welpjes gereserveerd. We lopen naar binnen om de bediening onze reservering kenbaar te maken. De jonge serveerster neemt daar snel kennis van en kruist ons af op de lijst. Meteen met een vol blad drank naar buiten lopend. Wij kijken ondertussen rond na deze vluchtige ontvangst. Het restaurant straalt een warme sfeer uit. De grote bar bij binnenkomst is rijkelijk gevuld en ingericht op een intensief bezoek. Omdat de temperatuur zeer aangenaam is, proberen we een stoeltje op het terras te bemachtigen. Elke centimeter van het terras is benut. De tafeltjes en stoeltjes staan pal tegen elkaar aan. We wurmen ons langs de plantenbak aan een tafeltje. Glossy Het aperitief gaat vergezeld met een schaaltje popcorn op smaak gebracht met truffelolie en het Welp menumagazine. Een glossy magazine met nieuws over de Kleine Berg, wijninformatie, Chef's talk en het allerbelangrijkste voor deze avond, de menukaart. Carla Kentgens 26-04-18, 11:32 Bron: ED

www.ad.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?