FIFTH Gallery
Hip & Happening

Restaurant FIFTH

Wat prachtig is het toch. Het moment dat je iets nieuws ontdekt. Zoals verrassende smaken, warme klanken en bijzondere mensen. Er is een plek waar je dit allemaal vindt.

Welkom bij Fifth.

Verscholen op het iconische, industriële en culturele NRE-terrein midden in Eindhoven, maar weg van de rest, daar vind je Fifth. Meer dan een restaurant. Meer dan een bar. Meer dan een podium voor jazz, soul en funk. Fifth is inderdaad meer dan het huisnummer van ons pand. Fifth staat ook voor the perfect Fifth, twee noten die elkaar aanvullen en het grote geheel karakter geven. Fifth staat voor de zintuigen die wij willen verleiden, prikkelen, imponeren en verrassen.

Ga je naar Fifth dan proef je verfijning, voel je de energie, hoor je warme klanken, ruik je de sfeer en zie je de tijd even stilstaan.

Ga je naar Fifth dan vind je een verfijnde menukaart, energieke muziek, verrassende cocktails, stads beste koffiebranderij, tot in de puntjes verzorgde vergader- en eventruimtes, een podium voor bezielde artiesten en gelijkgestemden die hetzelfde willen vinden: een podium van wereldklasse voor alles wat origineel, bijzonder en verfijnd is.

Fifth, find what’s refined.

Details van Restaurant FIFTH

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Het menu van Restaurant FIFTH

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?