0


Hip & Happening

Gastrobar Post is opgericht door de chefs Edwin Roestenberg en Alex Verburg. Zij delen graag hun passie voor lekker eten en drinken met hun gasten. Ze zijn altijd bezig met eten en in de keuken van Gastrobar Post focussen ze zich op pure, echte smaken.


Menu van restaurant
Gastrobar Post

Mozzarellabar

Gegrilde artisjok
met muhammara, pangrattato en buffelmozzarella

€ 9.50

Prosciutto di Parma
prachtige 24 maanden gerijpte Parmaham (75 gr)

€ 8.00

Venkelsalami
mooie Toscaanse salami met venkelzaad (50 gr)

€ 6.00


Hoofdgerechten

Gebakken eendenborst
met romige zuurkool, saus van pruim en Armagnac en geroosterde aardappeltjes.

€ 20.00

Post Diner Burger
medium gegrilde hamburger van 100% rundvlees (180 gr) met huisgemaakte brioche, romana sla, pancetta, zoetzure groenten, chili-mayonaise, cheddar en friet

€ 16.50

Bavette
met parelgort alla carbonara met rucola en geroosterde groenten.

€ 24.00


Pizza

Pizza alla Diavola
met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

€ 11.50

Pizza alla Boscaiola
met tomatensaus, mozzarella, oregano, paddenstoelen en truffelpecorino. (vegetarisch)

€ 12.50

Pizza Salmone
met mascarpone, mozzarella, venkel, kappertjes en afgemaakt met tartaar van verse zalm.

€ 15.00


Pasta

Paddenstoelenrisotto
met pompoen, truffel en pecorino.

€ 19.50

Tortelloni
gevuld met ricotta, kastanjechampignons en truffel in romige tomatensaus met krokante parmigiano en gefrituurde salie

€ 16.50

Bucatini
met tomaten-oreganosaus, geplukte kip, scarmorza affumicata en rucola

€ 15.00


Dessert

Hazelnoot Tiramisu
met Frangelico en nogatine

€ 5.50

Cheesecake
met bosvruchtencompote

€ 3.50

Boterkoek
voor bij de koffie (150 gr)

€ 3.00


Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?