0


Hip & Happening

Kantien in Utrecht is een Nederlandse eetbar, met groenten in de hoofdrol, maar daarnaast ook vlees en vis. Daarbij kan je ook genieten van heerlijke Nederlandse bieren en Duitse wijnen!


Menu van restaurant
Kantien

Lunch

pekelvlees
warm pekelvlees, gebakken oesterzwam, gatenkaas, spitskoolsalade en mosterdsaus

€ 9.50

Noordzee soep
met toast en saffraanmayonaise

€ 9.00

geroosterde broccoli
met ingelegde radijs, gerookte amandelen, hüttenkäse en dressing van gepofte sjalot

€ 7.50

Zeeuwse knol (vega)
knolselderij gemarineerd in Zeeuwse spekkruiden, zure room, zuurkoolsalade, Utrechtste sjalot uitjes en getoaste amandel

€ 6.50


Diner

huisgemaakte rillettes
met toast en huisgemaakte zoetzure groente

€ 7.50

zeewolf
filet van zeewolf met kippenjus, ingelegde citroen, dillecoulis, aardappel croutons en verse dille

€ 11.50

bloemkool met mosselen
brûlée van bloemkool, zuringcoulis, bruine boter broodkruim, ingelegde bosui, bloemkoolstelen en gemarineerde mosselen

€ 8.00

koolraap
koolraap à la brisket gekruid & gegaard, met kievitsbonen, dulse, rabarbecuesaus en krokante venkel

€ 9.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?