0


Classy & Cool

Jozua Jaring en Bas Averdijk, bekend van sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem, hebben deze toffe zaak geopend in november 2021! 

 

Een informele en laagdrempelige brasserie met eten gemaakt van topkwaliteit producten. En die wijnkaart is ook niet mis. Je vindt hier een compacte winkaart met 20 betaalbare wijnen, maar je kunt ook wat meer de diepte in. De 500 wijnen van Ratatouille zijn namelijk ook ter beschikking voor de gasten van Bruis! 

 

De gerechten op de kaart varieren van carpaccio tot een crème brûlée van witlof. Klinkt tof toch?

 

*Foto's zijn gemaakt voor Ivo Geskus @SpecialPixels


Menu van restaurant
Brasserie Bruis

Voorgerechten

Terrine van Kreeft
Gamba's, Hollandaise saus

€ 16.50

Crème Brûlee
Witlof, kruidensalade

€ 12.50


Hoofdgerechten

Eendenbout
Zuurkol, vossenbessensaus

€ 18.50

Ravioli
Parmezaan, gedroogde tomaatjes, basilicum

€ 14.50


Nagerechten

Mi-Cuit
Warm chocolade taartje, perzik sorbet

€ 9.00

Perfect Kiss
Aardbei, blauwe bes, spekkoek

€ 9.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?