0


Classy & Cool

Het ontstaan van Brasserie Monsees:

 

Wij hebben al jaren een droom om een eigen restaurant te
hebben. 18 Jaar geleden ontmoette wij elkaar in Restaurant
Het Arsenaal in Naarden-vesting, Loes kwam er als stagiaire en Sander was er toentertijd een chef de parti.


De jaren erna hebben wij ons opgewerkt tot uiteindelijk
praktijk docent op de Hotelschool van Amsterdam en
executive-chef-kok van grote organisaties en exclusieve restaurants.

Maar het hebben van DE droom, die bleef!

Toen wij op de Kampstraat/Biersteeg kwamen, wisten wij het meteen: DIT IS HET! Hier kunnen wij onze passie en expertise kwijt.

Het opzetten van een te gekke, mooie Brasserie. Waar mooi,
puur gekookt gaat worden, de lekkerste wijnen worden
geserveerd en waarmee wij jullie een hele mooie culinaire ervaring gaan aanbieden.


Want DAT, maakt ons ultra gelukkig!

 

Zie hieronder een greep uit de uitgebreide menukaart:

 


Menu van restaurant
Brasserie Monsees

Voorgerecht

Runderpastrami
piccalilly, kappertjes, mesclun en bieslook

€ 12.50

Geviche van makreel
met rode ui, radijs en rode peper

€ 12.50


Hoofdgerecht

Fazant
met gekonfijte zuurkool, aardappel mousseline en crème de volaille

€ 22.50

Kabeljauw
gebakken met saus beurre blanc, venkelsalade en chorizo kroketjes

€ 18.50

Risotto
met een schuim van paddenstoel en truffel

€ 18.50


Nagerecht

Hemelse modder
met karamel, pinda’s, vanille room

€ 8.50

Kaneel bavarois
slagroom, merengue en stoofpeer uit brouwers tuin

€ 8.50


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,50

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?