0


Klassiek & Verfijnd

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch en diner in het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.

Executive Chef Lars Bertelsen met Chef-kok Chen Margolin staan samen aan het roer om de meest bijzondere gerechten te bereiden. Deze zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame en lokale ingrediënten.

 

Dat Restaurant Bakboord goed bezig is blijkt wel: top 3 notering op TripAdvisor in Almere. Ook is Restaruant Bakboord het enige restaurant van Almere aangesloten bij JRE. Daarrnaast, wederom opgenomen in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland en de 12 punten in de Gault&Millau gids.

 

Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.

 

Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!


Menu - restaurant Bakboord


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 59,50

Geschreven over restaurant Bakboord

img

Edwin Takens nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord

Brasserie Bakboord heeft een nieuwe kapitein aan het roer. Chef-kok Edwin Takens neemt het enige restaurant in Flevoland met een Bib Gourmand over.

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?