De Buren van Thialf Gallery
De Buren van Thialf Gallery

Ontdek De Buren van Thialf tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Hip & Happening

Restaurant De Buren van Thialf

Welkom bij De Buren van Thialf, een bijzonder restaurant gevestigd in het oude kantinegebouw van het voormalige zwembad Thialf. Deze unieke locatie ademt een ruwe, maar sfeervolle uitstraling, waardoor het de ideale plek is om samen te komen en te genieten van een heerlijke culinaire ervaring.

Bij De Buren van Thialf heerst een fijne en open sfeer, vergelijkbaar met de gezelligheid van een woonkamer. Het enthousiaste team staat altijd voor je klaar, of je nu langskomt voor een kop koffie, een borrel of een smaakvol diner. Ze streven ernaar een relaxte ambiance te bieden waar iedereen zich direct thuis voelt.

Met een rijke geschiedenis als voormalig middelpunt van de wijk, brengt dit restaurant mensen nu opnieuw samen voor goede gesprekken en lekker eten. De gerechten zijn herkenbaar, toegankelijk en gewoon goed, met voor ieder wat wils. Het team is trots op hun samenwerking met lokale leveranciers, zoals Bar Karel voor desembroden, Heerlijk & Hartig voor kazen en Slagerij Putman voor vlees van hoge kwaliteit.

Ontdek de unieke combinatie van geschiedenis, sfeer en smaak bij De Buren van Thialf. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen in hun restaurant, waar elke maaltijd een bijzondere ervaring is.

Details van Restaurant De Buren van Thialf

Openingstijden

Maandag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Zondag vanaf 11:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?