De Echoput Gallery
De Echoput Gallery
De Echoput Gallery
De Echoput Gallery
Klassiek & Verfijnd

Restaurant De Echoput

Op een bijzondere plek in de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam 66 jaar geleden de familie Klosse naar de Echoput. Dit was het begin van een rijke geschiedenis. Sindsdien is de Echoput gegroeid van een theehuis tot een 5-sterren hotel-restaurant met als specialiteit hun wildbereiding en wijn-spijs combinaties. 

Deze specialiteit is begonnen in 1955 met de visie van opa Jaap Klosse, die zich specialiseerde in de producten die rondom het restaurant te vinden waren, zoals paddestoelen, bessen en wild. Deze manier van werken was in die tijd uniek. 

De nieuwe chef (Kevin Schlaman) is geïnspireerd door die traditie. "We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk," aldus Kevin Schlaman. Kevin zag in de echoput zijn ideale volgende stap: “Ik was op zoek naar een inspirerende plek waar ik nog creatiever met (en in) de natuur kon werken. De omgeving van de Echoput is adembenemend mooi en heeft veel te bieden.” 

 

De nieuwe Echoput onder leiding van inmiddels alweer de derede generatie Klosse is ambitieus en duurzaam. Dat blijkt onder meer uit de oprichting van een eigen Echoput-lab. 

© - Nina Slagmolen

Details van Restaurant De Echoput

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 09:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?